Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI BRANIČ

Liverpool je ovim potezom pokazao da jako cijeni Dejana Lovrena

Dejan Lovren
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
30.03.2017.
u 10:02

27-godišnji Lovren je ove sezone imao problema s ozljedama i privatnih poteškoća, no vidljivo je da je napredovao pod trenerom Jürgenom Kloppom.

Liverpool želi zadržati Dejana Lovrena na Anfieldu pa je otvorio razgovore o vom ugovoru. Hrvatski branič potpisao je petogodišnji ugovor kad je 2014. stigao iz Southamptona, a redsi mu sada nude produljenje i bolje uvjete.

27-godišnji Lovren je ove sezone imao problema s ozljedama i privatnih poteškoća, no vidljivo je da je napredovao pod trenerom Jürgenom Kloppom. U Liverpoolu vjeruju da su najbolji dani tek pred njim.

Liverpool je već potpisao nove ugovore s Philippeom Coutinhom i Adamom Lallanom pa je ova odluka nastavak klupske politike da  dugoročno veže ključne igrače.

>> Lovren nasmijao Engleze: Nije se mogao sjetiti kako se zove onaj visoki iz Uniteda, a nije Ibrahimović

Komentara 3

Avatar crosask
crosask
16:05 30.03.2017.

Vrati se brzo u reprezentanciju Dejane! Ne slušaj mrzitelji hrvatskog nogometa i naroda.

SV
stjepan v.
12:00 30.03.2017.

Hrvatski branič?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije