Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kiks redsa

Liverpool izgubio od Swanseaja, Lovren se nije proslavio

Dejan Lovren
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
01.05.2016.
u 15:54

Swanseaju je ovo četvrta domaća pobjeda u nizu, što im je najbolji ikad rezultat u Premiershipu.

Liverpool je samo tri dana nakon bolnog 0:1 poraza u prvoj utakmici polufinala Europske lige na gostovanju kod Villarreala, i samo četiri dana uoči uzvrata s istim protivnikom, morao odraditi i utakmicu Premiershipa na uvijek neugodnom gostovanju kod Swanseaja. 'Redsi' su na stadion Liberty istrčali praktički u B sastavu i rekordno najmlađem (23 godine i 218 dana) što se tiče Premiershipa, što sigurno nije bila laka odluka za Jürgena Kloppa koji još uvijek može izboriti i nastup u Europi sljedeće sezone, piše Goal.com.

Domaćini su po kiši dobro otvorili susret. Gylfi Sigurdsson je u 20. minuti centrirao iz kornera, a pred golom se odlično snašao Andre Ayew koji snažno glavom zabija za 1:0. 

U 33. minuti Swansea je povećao svoje vodstvo. Jack Cork je pucao s poludistance i zakucao loptu uz desnu stativu. Prvi pravi odgovor Liverpoola bio je u 36. minuti kada je Daniel Sturridge lijepo primio loptu i pucao s otprilike 18 m, ali je za dlaku promašio desnu stativu. 

'Redsi' su nešto bolje otvorili drugo poluvrijeme, a u 65. minuti Sheyi Ojo je poslao odličan centaršut u šestnaesterac iz kornera, a tamo se perfektno snašao Christian Benteke koji najvišlje skače i mirno šalje lopte u desnu stranu gola za 2:1 i svoj ukupno 59. gol u Premiershipu. 

Međutim, samo dvije minute kasnije Swansea je opet povisio vodstvo. Andre Ayew je uzeo loptu unutar kaznenog prostora pored indiferentne obrane Liverpoola i pogodio pokraj lijeve stative. Katastrofalna reakcija gostujuće obrane. 

U 76. minuti Bradley Smith je dobio drugi žuti karton i bio je to zapravo kraj za Liverpool, koji nakon uzvrata protiv Villarreala u prvenstvu još igra dvije domaće utakmice, protiv Watforda i Chelseaja te u zadnjem kolu gostuje kod WBA-a. Swanseaju je ovo četvrta domaća pobjeda u nizu, što im je najbolji ikad rezultat u Premiershipu. 

>>Statistiku utakmice Swansea - Liverpool pogledajte na portalu Goal.com

Komentara 4

MA
mađar
17:23 01.05.2016.

Radosna vijest. Nakon dva tjedna umisljenko se vratio u staru uobičajenu formu. Jedan bljesak i sve po starom. Upravo je raspisan konkurs za upražnjeno mjesto jednog clana trubača iz Dragačeva pa je to jedinstvena prilika da dečec podnese molbu. Mislim da ce odmah biti primljem jer takvog majstora trube nadaleko nema.

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
16:40 01.05.2016.

Onaj gol koji je zabio Dortmundu je u stvari izuzetak koji potvrđuje pravilo kako je on tek osrednji igrač. 2-3 dobre i 10ak loših tekmi, to je njegov učinak. I zato, prestanite vršiti pritisak na Čačića (koji uopće ne uživa moju naklonost), ali principijelno ga neće zvati u repku. Bahati Lovren neka se potrudi da ponovo ima status koji je imao. A o tome, dali je kalibar za repku , neka odluči vrijeme i njegovo ponašanje, jer repka je svetinja.

DH
dalibor.hren
17:13 01.05.2016.

Sukrivac za sve primljene golove. Definicija: beskoristan u napadu i nepouzdan u obrani!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije