Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOVREN BEZ TRENERA

Liverpool dao otkaz Rodgersu!

Brendan Rodgers
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/5
04.10.2015.
u 20:46

Kao mogući Rodgersov nasljednik spominje se Jurgen Klopp.

Brendan Rodgers više nije trener Liverpoola! Redsi su mu dali otkaz nakon današnjeg remija s Evertonom.

"Hvala Rodgersu na svemu što je napravio za klub. Imali smo mnogo prelijepih trenutaka i sigurni smo da će on imati još uspjeha u nogometu. Bila je ovo teška odluka, ali smatramo da je to najbolje rješenje", objavila je momčad našega Dejana Lovrena.

Redsi su u prvih osam kola engleskom prvenstva upisali tri pobjede uz tri remija i dva poraza. Kao mogući Rodgersov nasljednik spominje se Jurgen Klopp.

>> Bayern, nakon Dinamu, zabio pet komada i Borussiji

Komentara 2

JE
Jednakost
07:51 05.10.2015.

Steta, a stvarao je tako intenzan napadacki nogomet. Stvorio je zvijeri kao sto su Suarez, Sterling, Sturrige, Coutunho, itd. Volio bi ga vidjeti sa tim stilom u Real Madrigu, bili bi stroj za mljevenje mesa, pregazili bi Champioms League kao plitak potok.

DI
Diesel
08:20 05.10.2015.

Nije imao srece sa kupovinom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije