Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
s igračem manje

Škrtel pogodio u 97. za bod Liverpoola u derbiju s Arsenalom

Škrtel
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
21.12.2014.
u 19:30

Sunderland je u lokalnom derbiju slavio na gostovanju kod Newcastlea 1:0.

Liverpool i Arsenal podijelili su bodove (2:2) u uzbudljivom derbiju 17. kola engleskog prvenstva.

Redsi su poveli u 44. minuti nakon što je Philippe Coutinho lijepim trzajem izbacio gostujuće braniče. Ali Arsenal je već u sljedećoj minuti izjednačio. Pogodio je udarcem glavom Mathieu Debuchy. Preokret Topnika stigao je u 64. minuti kada su duplim pasom izigrali domaću obranu, a egzekutor je bio Olivier Giroud.

Liverpoolu je u 90. minuti isključen Fabio Borini i izgledalo je kako će Londonci do punog plijena, no Martin Škrtel u sedmoj minuti sudačke nadoknadi pogodio je glavom nakon kornera i donio bod svojoj momčadi.

Dejan Lovren nije bio u konkurenciji za derbi jer je ozlijedio preponu tijekom četvrtfinalne utakmice Capital One kupa protiv Bournemoutha u srijedu.

Arsenal je šesti sa 27 bodova, a Liverpool deseti sa 22 boda.

Izvještaj i statistiku pročitajte na portalu Goal.com.

 

Dodajmo kako je Sunderland u lokalnom derbiju slavio na gostovanju kod Newcastlea 1:0, a pogodak odluke postigao je Johnson u 90. minuti. Bila je ovo četvrta uzastopna pobjeda Sunderlanda protiv Newcastlea, a njom su skočili na 14. mjesto s 19 bodova. Newcastle je deveti s 23 boda.

Izvještaj i statistiku pogledajte ovdje.

>>'Lovren štiti samo sebe, a uopće ne pomaže momčadi'

Komentara 3

DI
dinamojavolim1
18:25 21.12.2014.

bude i sad lovren kriv???

Avatar nula
nula
19:25 21.12.2014.

Za ona oba gola kroz sredinu , kriv je Lovren , lose postavljanje.... Sreca njihova pa Skrtel zabi u 97 min , inace bi bio raspad sistema .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije