Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČAROLIJA

Messijev pogodak ostavio je bez daha, pogledajte ga!

Lionel Messi
Reuters/PIXSELL
06.05.2015.
u 23:06

Ivan Rakitić gurnuo je loptu u prostor, ispred Messija ostao je samo Boateng i završio na stražnjici

Lionel Messi je u tri minute razbio svaku nadu navijača Bayerna da bi mogli neokrznuti otići s Nou Campa i prolaz u finale Lige prvaka tražiti na svom stadionu. No ono što će se posebno pamtiti, čak više od 3:0, jest drugi pogodak genijalnog Argentinca.

Ivan Rakitić gurnuo je loptu u prostor, ispred Messija ostao je samo Boateng i završio na stražnjici nakon nagle promjene smjera Barcelonina majstora.

Potom je "svoje dobio" i Manuel Neuer. Istrčao je svom silinom, pokrio svaki kutak gola, da bi se dogodilo neočekivano. Messi ga je prebacio i zabio pogodak o kojem će se pričati danima, pogodak koji će ući u konkurenciji za najbolji u cijeloj sezoni, a potom i ovoj godini.

Nisu samo ova dva gola satisfakcija Messiju već i činjenica da sad ima 77 pogodaka u Ligi prvaka, a Ronaldo 76.

>> Čarobnjak Messi i Neymar uništili Bayern, Barcelona je pobijedila 3:0

Komentara 17

DU
Deleted user
02:04 07.05.2015.

Nekada se govorilo da je to školski primjer kako se daje gol: lopta u "fore", dribling, prebacivanje (lobanje) istrčalog golmana i gol! Danas je to čudo - za novinare!

TA
tarzan
06:11 07.05.2015.

Za klasu je bolji nogometaš od plačke. Svaka ti čast dečko

VL
vladek
06:55 07.05.2015.

Tako se gol da,a ne pucati po zemlji,pa zato je dvaputa s nogom odbil loptu.Dragi naši nogometaši probajte to na treningu i naučite se toga LP

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije