Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Barcelonina uzdanica

Lionel Messi - kralj golova, ali i asistencija

Lionel Messi
Reuters/PIXSELL
25.10.2014.
u 12:48

A upravo se, osim golovima, Messi asistencijama isticao u El Clasicu. Naime, protiv Reala ih ima 12, a nakon njegove lopte pogađalo je osam različitih igrača

Lionel Messi je u karijeri odigrao 28 utakmica protiv Reala. Na vječnoj ljestvici strijelaca El Clasica na prvom je mjestu s 21 golom. U Primeri je kraljevima zabio 14 golova, u španjolskom Superkupu pet, a dva je dodao u europskim utakmicama, piše Goal.com.

Ove sezone Argentinac se ističe u još jednoj rubrici osim golova, a to su asistencije. Naime, sa sedam asistencija u osam utakmica na vrhu je Primere u toj kategoriji.

A upravo se, osim golovima, Messi asistencijama isticao u El Clasicu. Naime, protiv Reala ih ima 12, a nakon njegove lopte pogađalo je osam različitih igrača.

Cjelokupnu Messijevu statistiku pogledajte na portalu Goal.com.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije