Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPREMNA NA SVE

Lijepa manekenka se skinula kako bi pomogla voljenom klubu!

Angelina Petrova
Foto: Printscreen Vimeo.com
06.10.2015.
u 18:25

Metalurg se nalazi na posljednjem mjestu ukrajinske prve lige sa samo tri boda nakon 10 utakmica pa je Angelina odlučila pomoći

Lijepa Ukrajinka Angelina Petrova nije mogla mirno gledati kako njezin omiljeni klub Metalurg iz Zaporožja muku muči s financijama. Odlučila je pomoći kako najbolje zna. Ponudila snimanje provokativnih fotografija na što je klub odmah pristao.

Angelina je snimanje odradila na stadionu Metalurga. Lijepa manekenka naći će se na suvenirima koje će klub ubuduće prodavati.

Inače, Metalurg se nalazi na posljednjem mjestu ukrajinske prve lige sa samo tri boda nakon 10 utakmica. Vidjet ćemo hoće li im ovaj Angelinin potez dati vjetar u leđa.

>> Nedavno je gledala Dinamo, a sad poručuje: Jedva čekam da pobijedimo Srbiju!

Komentara 8

TO
Tonny96
19:08 06.10.2015.

Kaj nebi trebala ova vijest biti u Showbiz-u a ne u sportu ?

PA
Pajdo
20:11 06.10.2015.

Da da dobic ce po vjetrenjaci jer to hoce.

JO
Jole1958
21:30 06.10.2015.

odlučila im pomoći i usput se domoći malo medijske pažnje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije