Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIMALO LAKO

Evo s kim Dinamo otvara Ligu prvaka na Maksimiru!

Dinamo
Marko Lukunić/PIXSELL
27.08.2015.
u 21:08

Ako modri žele izboriti proljeće u Europi moraju proći sve ovo, a nadajmo se da će biti kako kaže trener Zoran Mamić - tako da će nekome pomrsiti račune i iznenaditi.

Dinamo je doznao protivnike u skupini F Lige prvaka, a bit će to Bayern, Arsenal i Olympiacos. Jedina nepoznanica bio je raspored utakmica, ali i to se sad zna.

Otvaranje će biti na Maksimiru 16. rujna protiv Arsenala, zatim 29. rujna slijedi gostovanje u Münchenu, a 20. listopada na Maksimir dolazi Olympiacos, kojem će modri na gostovanje već 4. studenoga. Posljednja dva kola bit će 24. studenog u Londonu i potom 9. prosinca dolazi Bayern.

Možda bi najbolji izbor bio dolazak Olympiacosa na Maksimir u prvom kolu, ali nije loše ni što dolazi Arsenal, tako da igrači odmah osjete ponajbolje od onoga što nudi Liga prvaka. Veći problem jest to što se već u drugom kolu ide u München jer Bavarci neće kalkulirati, htjet će osigurati prolazi u osminu finala već u prvim susretima, tako da se okrenu Bundesligi što prije.

No to je tako, ako modri žele izboriti proljeće u Europi moraju proći sve ovo, a nadajmo se da će biti kako kaže trener Zoran Mamić - tako da će nekome pomrsiti račune i iznenaditi.

>> Dinamo protiv Bayerna, Arsenala i Olympiacosa!

>> I dalje tvrdim da ćemo nekome pomrsiti račune, da ćemo nekoga okrznuti!

>> Dinamo peti put u Ligi prvaka - ovako je to izgledalo kroz povijest!

>> Dinamo najmanje do Božića u Europi: Takav niz nemaju ni Milan, Inter, Juventus, Manchester Utd., Liverpool...

Komentara 50

FN
fc-nuernberg
21:39 27.08.2015.

Uzeti Bayernu 3 boda. Dinamo nebi samo raspoložio Hrvatsku nego 70% Bundeslige. A najviše mene. Samo naprijed. Pritisnuti. Da ne dođu do njihove igre. Barem 3. mjesto je moguče.

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
22:14 27.08.2015.

Vi ne kužite, publika je došla radi Mirte ne hajduka

DU
Deleted user
22:19 27.08.2015.

Zanimljiv je zar s kojim mediji pisu o Dinamu a usao je u ligu Sampiona, a o Hajduku se rade hvalospjevi , stvarno smo jadan narod sa ovakvim medijima i vladom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije