Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dietmar Hamann

'Lewandowski nije tip napadača koji je trebao Bayernu'

Lewandowski
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
01.10.2014.
u 09:13

- Ne vjerujem da će Lewandowski imati utjecaj u Bayernu kao što je imao u Dortmundu i to bi moglo postati problem

Nogometaši Bayerna jučer su u Moskvi pobijedili CSKA 1:0, a jedini pogodak postigao je Thomas Müller. Robert Lewandowski odigrao je do 90. minute, a ponovno se nije upisao u strijelce. Igrač koji po Transfermarktu vrijedi 50 milijuna eura u deset nastupa postigao je dva pogotka, a uoči jučerašnje utakmice Dietmar Hamann, bivši veznjak Bavaraca, izjavio je kako se poljski napadač ne uklapa u igru kluba.

- Ne vjerujem da će Lewandowski imati utjecaj u Bayernu kao što je imao u Dortmundu i to bi moglo postati problem. Dortmund igra direktno i on je uvijek bio uključen u igru. Ali u Bayernu moraš napraviti deset sprinteva da jednom dobiješ loptu, dok je u Borussiji od deset sprinteva devet puta dobio loptu. To može frustrirati. Počeo je sezonu dosta skromno. Nisam siguran da je on tip igrača koji je Bayernu trebao. Svaki napadač zabija golove u Bayernu jer ima puno šansi. Ali oni se toliko dodaju da je ponekad bolje imati veznog igrača naprijed, da se rotiraju i dodaju do iznemoglosti. Mislim da Lewandowski neće imati utjecaj u Bayernu kao što je imao u Borussiji i to bi mogao postati problem. Treba vam napadač koji postiže golove, a on trenutačno ne postiže golove i ne vidim da se to baš mijenja, rekao je Hamman za Goal pa ipak pohvalio poljskog napadača.

- Mislim da je Lewandowski najbolji središnji napadač na svijetu. Ni jedna devetka nije ispred njega. Mislim da je odličan igrač, što je pokazao u Dortmundu, ali Bayern voli imati velik posjed lopte pa se čini da Robert ne sudjeluje toliko u igri.

>>Cijeli razgovor s Hamannom pročitajte na portalu Goal.com.

>>Bayern iz jedanaesterca svladao CSKA

Komentara 7

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
09:34 01.10.2014.

Guardiola nije tip trenera koji je potreban Bayernu. Lewandowski je, kao i Mandzukic, odlican napadac, ali Pepici ne trebaju napadaci.

VI
virkom
10:12 01.10.2014.

Ma da, sada su svi pametni, mnogi su rekli još prošle sezone da takvoga kao Mandžukića nema dva puta. Lewandowski je balerina, a ne krvolični borac koji tri braniča veže na sebe i uz to zabija golove!

MT
mladen.turcic
10:26 01.10.2014.

jedini tko je profitirao je muller koji nije do pete mandzi..i sta sad...pep je unistio supermashine

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije