Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GRČKO PRVENSTVO

Leovac zabio za pobjedu PAOK-a

Argentina's Lionel Messi (L) is challenged by Croatia's Marin Leovac during their international friendly soccer match at Upton Park in London, November 12, 2014. REUTERS/Eddie Keogh (BRITAIN - Tags: SPORT SOCCER)
Reuters/PIXSELL
23.01.2017.
u 22:45

Leovac, koji je odigrao čitavu utakmicu, pogodio je u 31. minuti. To mu je prvi ovosezonski prvenstveni pogodak.

Povremeni hrvatski nogometni reprezentativac Marin Leovac bio je strijelac jedinog pogotka na utakmici 17. kola grčkog prvenstva kojim je PAOK kao gost svladao PAS Gianninu sa 1:0 (1:0). 

Leovac, koji je odigrao čitavu utakmicu, pogodio je u 31. minuti. To mu je prvi ovosezonski prvenstveni pogodak.

PAOK je ovom pobjedom pretekao PAS na ljestvici, sada je peti sa 26 bodova, dok je PAS sedmi s bodom manje. Na vrhu je Olympiakos sa 42 boda, 11 manje imaju drugi Panionios i treći Xanthi.

>> Luka Modrić sve je skloniji ozljedama, otkrivamo što je razlog njegove ranjivosti!

Komentara 2

SA
Sale7
00:31 24.01.2017.

bravo legendo

TW
TWITOIST
14:27 24.01.2017.

On je dr za Pivarica i Strinica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije