Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otišao u Sarajevo

Leon Benko odbio je Hajduk, nije pristao na ponuđene uvjete

20.08.2014. Varazdin - Varazdinski nogometas Leon Benko Photo: Marko Jurinec/PIXSELL
Marko Jurinec/PIXSELL
13.09.2014.
u 14:42

Inače, tijekom petka odrađeni su posljednji dogovori o dugu Blažu Sliškoviću, koji je Hajduku s računa pokupio 1,1 milijun kuna

Leona Benka Hajduk je dugo želio, ali financijski apetiti napadača iz Varaždina bili su previsoki za Hajduk. Pa je Benko završio u Sarajevu. U Poljudu su uvjeti za dolaske igrača vrlo jasni, prvi je da nema odštete, drugi je da igrač tipa Benka pristane na mjesečnu plaću između 8 i 10 tisuća eura, a treći je da Hajduk može raskinuti ugovor kada poželi. Recimo, pod takvim uvjetima doveden je Artem Milevski, koji mjesečno prima oko 8 tisuća eura.

No, Benko je sebe procijenio na puno viši iznos, pa je na kraju otišao u Sarajevo. Hajduk nastavlja sezonu s istim igračkim kadrom, pred momčadi Igora Tudora je gostovanje u Kranjčevićevoj kod Zagreba. Ono čemu se Tudor raduje jest da mu je kompletni igrački kadar na raspolaganju. Nema tek Dina Mikanovića, koji će pauzirati tri tjedna zbog ozljede mišića.

Inače, tijekom petka odrađeni su posljednji dogovori o dugu Blažu Sliškoviću, koji je Hajduku s računa pokupio 1,1 milijun kuna. Ostalo je da bijeli u dvije rate plate još 1,2 milijuna kuna. 

>>Leon Benko karijeru nastavlja u Sarajevu!

Ključne riječi

Komentara 5

RO
rockorocky
17:17 13.09.2014.

zima dolazi pa nemože igrati za japanke ,a za cipele i čizme ne.....

DU
Deleted user
15:18 13.09.2014.

Benko i novac. Novac ga odveo u Kinu pa čorak. Pitanje je zašto ga Reka nije uzela.

DI
dinamojavolim1
15:38 13.09.2014.

milevski prima 8 000 eura mjesecno a ne igra jer je u losem stanju a caktas koji je daleko najbolji igrac hajduka igra za 6500 kuna,zalosno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije