Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TAJANSTVENA PORUKA

Leo Messi poručio: Lava ne zabrinjavaju mišljenja ovce

messi
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
29.07.2014.
u 19:20

Pretpostavlja se da je Messi time želio komentirati mišljenje suca iz Gave, koji tvrdi da je ponajbolji nogometaš svih vremena svjesno kršio zakon utajom poteza.

Lionel Messi pomalo je iznenadio obožavatelje objavom fotografije na svom Instagram profilu, na kojoj piše "Lava ne zabrinjavaju mišljenja ovce". No nekako je jasno o čemu se radi.

Pretpostavlja se da je Messi time želio komentirati mišljenje suca iz Gave, koji tvrdi da je ponajbolji nogometaš svih vremena svjesno kršio zakon utajom poteza.

Riječ je četiri milijuna eura, a nejasno je zašto bi zbog tolike svote riskirao nogometaš koji je platio u jednoj godini 53 milijuna eura i zarađuje dvadeset milijuna samo od plaće.

>> Messi: Iznenađen sam optužbom za utaju poreza, sve sam plaćao

Ključne riječi

Komentara 1

SI
sinjemore
07:31 30.07.2014.

Kada je sezona kiselih krastavaca , uvijek ce novinari ako se radi o poznatoj osobi pisati i po deset puta ! A ako nije platio tih tri milijuna eura. , moze se raditi samo o nekoj racunovodstvenoj pogresci u tih cetiri godina i on ce to platiti ! No sto je tolike godine radila Porezna ? Valjda je to cijena slave !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije