Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pojačanja na kajzerici

Leko i Rukavina otišli u Lokomotivu: Nismo više željeli sjediti na klupi!

Leko, Rukavina
Daniel Kasap/PIXSELL
05.08.2014.
u 20:20

Imao sam nekoliko ponuda iz inozemstva, ali kada sam čuo da je trener Tomislav Ivković inzistirao na mom dolasku to mi je puno značilo, kaže Rukavina.

Igrači Dinama Jerko Leko i Ante Rukavina do kraja će sezone na posudbu u Lokomotivu.

– Odlično se osjećam i želim igrati. U Dinamu trenutačno nisam bio u prvom planu i nakon razgovora s čelnicima kluba lako smo se dogovorili da je najbolje rješenje odlazak na posudbu. Plavima želim puno sreće u nastavku kvalifikacija i pobjede u svim utakmicama osim protiv Lokomotive – rekao je Leko, a Ante Rukavina je dodao:

– Zaželio sam se natjecateljskog nogometa. Imao sam nekoliko ponuda iz inozemstva, ali kada sam čuo da je trener Tomislav Ivković inzistirao na mom dolasku to mi je puno značilo i svakako je bilo presudno.

>>Jerko Leko napušta Dinamo i odlazi u Lokomotivu!

>>Ante Budimir umjesto u Dinamo otišao u St. Pauli!

Komentara 3

PE
pessimus
06:35 06.08.2014.

niti jedan od ove dvojice se baš ni u jednom klubu nisu naigrali. napose rukavina. imao nekoliko ponuda iz inozemstva? kome on prodaje maglu?

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
23:35 05.08.2014.

Farsa se nastavlja. Koji je maksimalan broj igrača koje jedan klub u 1. HNL može poslati na posudbu u drugi klub u istom rangu? Sve iznad dva igrača ugrožava regularnost natjecanja. Koliko ih Dinamo ima na posudbi u Lokomotivi? 8? 10? Negdje sam pročitao da ih po Transfermarktu ima čak 13!

LI
list68
08:56 06.08.2014.

Imao je puno "inozemnih" ponuda. HAHA! Mora biti sretan što Mamić "šefuje" pa ga je utrpao u Lokomotivu. A Leko, o njemu ne treba trošiti riječi, osim, neka se čuvaju dynamovi rivali, ovaj će polomiti kosti najboljim igračima klubova koji su blizu dynamu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije