Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PORAZNE BROJKE

Leicester zabio Unitedu kad god bi zapucao, Balotelli ih ismijao

Leicester City
Foto: Twitter
22.09.2014.
u 13:00

Pucali su pet puta i zabili pet golova!

Manchester United osramotio se na gostovanju kod Leicester Cityja i zabilježio poraz od 3:5 unatoč činjenici da su vodili 3:1, ali i tome da je domaćin zapucao svega pet puta u okvir Manchesterova gola!

Analizu je napravio Sky Sports, a i njihovi su nogometni znalci neugodno iznenađeni Unitedom, baš kao i svi koji prate nogomet.

Time se samo nastavila agonija Crvenih vragova, koji su na pojačanja potrošili više od 200 milijuna eura ovog ljeta! Poraženi su u prvenstvu od Swansea Cityja, potom su u Liga kupu kod kluba iz treće lige (Milton Keynes Dons) izgubili sa 0:4, a remizirali su s Burnleyjem i Sunderlandom.

Louis van Gaal nije pronašao dobitnu formulu, a čini se da je ni neće dobiti, zato svi ismijavaju klub koji vodi, najtrofejniji engleski klub. Edin Džeko ih je ismijao nakon poraza od MK Donsa, a poslije Leicestera uključio se i Mario Balotelli.

– Man utd... LOL (laughing out loud – smijem se naglas op.a.) – kratko je napisao Balotelli na Twitteru i izazvao salvu negativnih reakcija, ali i odobravanja.

>> Edin Džeko ismijao Manchester United nakon poraza od trećeligaša

>> Leicester zabio pet komada Unitedu!

Komentara 2

Avatar patrikzg970
patrikzg970
14:53 22.09.2014.

Gledao utakmicu ... neregularan gol Leicestera - nabac s desne strane a lopta je pola metra prešla liniju terena. Penal za Leicester nepostojeći a prethodio očigledan prekršaj na Rafaelom.2 s greškom do 3:3 - puno je! No kako god Manan Utd se treba zamisliti jer spizdili su 150 milja funti na napadače a obrana im je horor.

TM
tony_montana
13:08 22.09.2014.

koliko sam ja vidio izvještaj s utakmice, sudac je jakoooo pomogao domacinu da pobjedi... za oba penala je predhodila greška sudca, nije tako teško dobiti nikoga ako sudac gura vodu na tvoj mlin

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije