Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJAJAN PREOKRET

Leicester zabio pet komada Unitedu!

United - Leicester
Foto: Reuters (Ilustracija)
1/5
21.09.2014.
u 18:18

Ne samo što su nogometaši Leicestera uspjeli zabiti pet golova Unitedu, već su se vratili u utakmicu nakon što su gubili 2:0 i 3:1.

Nogometaši Leicestera u u petom su kolu upisali veliku pobjedu nad Manchester Unitedom (5:3). Ne samo što su uspjeli zabiti pet golova Unitedu, već su se vratili u utakmicu nakon što su gubili 2:0 i 3:1.

United je poveo golom Van Persieja u 13. minuti, a na 2:0 povisio je Di Maria sjajnim lobom. Ulloa je smanjio, a nakon što je Herrera u 57. minuti pogodio za 3:1 činilo se da će United upisati nova tri boda.

No, Leicester se vratio u samo dvije minute. Nugent je u 62. zabio iz jedanaesteraca, a onda Cambiasso pogodio za 3:3.

Za veliko slavlje na stadionu pobrinuo se Vardy u 79. minuti, dok je konačni rezultat postavio Ulloa svojim drugim golom sedam minuta prije kraja.

Unitedu je nakon pet odigranih kola skupio samo pet bodova i 12. je momčad lige.

Vrsaljko igrao cijelu utakmicu u remiju Sassuola, pobjeda Rome

U 3. kolu talijanske lige Roma nije imala problema protiv Cagliarija. Za samo tri minute pogocima Destra (10) i Florenzija (13) Roma je svladala Cagliari s 2:0. Šime Vrsaljko igrao je cijelu utakmicu za Sassuolo u domaćem remiju (0:0) sa Sampdorijom. Genoa je kod kuće pobijedila Lazio s 1:0, dok je Parma slavila kod Chieva s 3:1.

Real Sociedad neugodno je iznenadio navijače u 4. kolu španjolske lige. Izgubio je kod kuće u San Sebastiánu od Almeríje s 1:2. Bez pogodaka su igrali Lille i Montpellier u 6. kolu francuske lige. James Morrison odlučio je pobjednika na White Hart Laneu, gostujući West Bromwich pobijedio je Tottenham s 1:0.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije