Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Probudio se Vardy

Leicester u prvoj utakmici bez Ranierija razbio Liverpool, navijači paradirali po gradu s mrtvačkim kolima

Leicester - Liverpool
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
27.02.2017.
u 22:58

Lisice su s ta tri boda pobjegle iz zone ispadanja.

Aktualni engleski nogometni prvak Leicester City je u prvoj utakmici pod vodstvom novog trenera Craiga Shakespearea na svom terenu svladao Liverpool sa 3-1 (2-0) i s ta tri boda pobjegao iz zone ispadanja.

Leicester je poveo u 28. minuti preko Vardyja, da bi na 2-0 povisio Drinkwater sjajnim udarcem sa 25 metara u 39. minuti. Vardy je svojim drugim golom u 60. minuti odveo "lisice" na tri gola prednosti da bi Coutinho u 68. uspio tek ublažiti poraz "redsa".

Hrvatski reprezentativni stoper Dejan Lovren nije konkurirao za nastup u momčadi Liverpoola zbog ozljede.

Zanimljivo kako su uoči utakmice navijači Leicestera pokazali upravi kluba što misle o smjeni trenera Ranierija. Paradirali su po gradu s mrtvačkim kolima na kojima je pisalo “R.I.P. Football” (počivao u miru - nogomet).      

 

Leicester je sada 15. na ljestvici sa 24 boda, koliko ima i 16. Swansea City, dva manje imaju Middlesbrough i Crystal Palace koji se nalazi u zoni ispadanja.

Liverpool je ostao peti sa 49 bodova, jednim manje od četvrtog Arsenala, a jednim više od šestog Manchester Uniteda koji imaju po utakmicu manje.

Na vrhu je Chelsea sa 63 boda, drugi Tottenahm Hotspur ima 53, a treći Manchester City 52 uz utakmicu manje.

Na dnu su Hull City sa 21 i Sunderland sa 19 bodova.

Za više sporta posjetite našu novu Facebook stranicu Večernji list - Sport

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije