Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVAKOME PO BOD

Leicester propustio prvu meč-loptu, United im odgodio proslavu naslova prvaka

United - Leicester
Foto: Reuters
1/8
01.05.2016.
u 17:04

Leicester već sutra, kada igraju Chelsea i Tottenham, može do naslova. Ne dobiju li spursi, momčad Claudija Ranierija će osigurati prvo mjesto.

Leicester je tri kola prije kraja engleskog prvenstva imao prvu "meč-loptu" za senzacionalno osvajanje naslova. Lisice su gostovale kod Manchester Uniteda na Old Traffordu i trebala im je pobjeda. No, susret je završio 1:1 pa se utrka nastavlja.

Već u osmoj minuti Manchester je poveo. Valencia je odlično ubacio s desne strane, a na drugoj stativi je neobjašnjivo potpuno sam ostao Anthony Martial, koji je lako zabio za 1:0 domaćina. Francuzu je to 15. gol za 'crvene vragove' u svim natjecanjima ove sezone, što je više od bilo kojeg drugog igrača Manchester Uniteda, piše Goal.

U 17. minuti Leicester je izjednačio. Wes Morgan je nakon ubačaja Dannyja Drinkwatera s nekih 20 metara odlično skočio i u gužvi s vrha peterca nadvisio Marcosa Roja te glavom poslao loptu u mrežu za izjednačenje 'lisica'. 

Do kraja prvog poluvremena vidjeli smo nekoliko izglednih prilika na obje strane, a zanimljivo je primjetiti kako su najbolje šanse za domaćine stigle iz kontranapada. Momčad Claudija Ranierija nikako nije parkirala autobus na Old Traffordu

Prvu veliku priliku u nastavku imao je Anthony Martial koji je u 48. minuti sjajno pronašao put kroz obranu, ali mu je nedostajalo preciznosti u završnici. Njegov pokušaj izbliza je prošao malo iznad prečke. 

U 71. minuti Riyad Mahrez je krenuo s desne strane i odlično nanizao dvojicu prolaskom u sredinu, ali njegovu darac pod prečku po sredini gola obranio je David de Gea. Uzvratio je Smalling u 78. na ubacivanje Rooneya, no njegov udarac glavom sjajno je skinuo Schemichel uz samu stativu. 

Leicester već sutra, kada igraju Chelsea i Tottenham, može do naslova. Ne dobiju li spursi, momčad Claudija Ranierija će osigurati prvo mjesto.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

>> Bilić napravio nešto što nije uspjelo nikome u povijesti: 'Moramo biti ponosni!'

Komentara 3

DU
Deleted user
18:37 01.05.2016.

Steta sto Man Utd nije na kraju pobijedio. Ali nema veze. GGMU

AH
ahaskoro
17:47 01.05.2016.

Ma osvaja Leicester !Mozes u najjacoj lizi na svijetu medju miljardama osvojit prvewnstvo i to nogomet cini najboljim sportom na svijetu :)

DH
dalibor.hren
17:14 01.05.2016.

Rooney je zbog povlačenja protivnika na 16-17 m trebao dobiti drugi žuti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije