Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PJEVAO Bocelli

Leicester pobjedom proslavio naslov, navijači dobili besplatne pizze i pivo

Leicester
Foto: Reuters
1/16
07.05.2016.
u 20:39

Junak utakmice bio je dvostruki strijelac Jamie Vardy (5, 65-11m), a pogodak za domaćine zabio je i Andy King (33).

Novi engleski nogometni prvak Leicester City uvjerljivom pobjedom 3:1 protiv Evertona proslavio je naslov prvaka na svom King Power stadionu.

Leicester je titulu osigurao još prošlog kola, a protiv Evertona je nevjerojatan podvig proslavio i pred svojim navijačima

Junak utakmice bio je dvostruki strijelac Jamie Vardy (5, 65-11m), a pogodak za domaćine zabio je i Andy King (33). Vardy je imao priliku zabilježiti i hat-trick, ali je u 72. minuti promašio kazneni udarac. Pucao je po sredini gola, ali prejako pa je lopta završila na tribini. Vardy je s dva nova gola stigao do brojke od 24 pogotka i trenutačno je drugi strijelac Premiershipa. Na vrhu je napadač Tottenhama Harry Kane koji je zabio jedan gol više. Poraz Evertona ublažio je Kevin Mirallas (88).

Prije početka utakmice slavni talijanski tenor Andrea Bocelli, veliki Ranierijev prijatelj, je u čast trijumfa lisica otpjevao svoj najveći hit “Time to say goodbye”, ali s promijenjenim stihovima. Za sve gledatelja na stadionu jedan od sponzora je osigurao besplatne pizze i pivo, a nakon utakmice novim prvacima Engleske je dodijeljen pokal.

- Svi su sretni i presretni. Ovo je veliki dan za sve nas. Bilo mi je zanimljivo vidjeti kako ćemo reagirati u situaciji u kojoj smo već prvaci. Bilo je sjajno - poručio je Claudio Ranieri, tvorac velike senzacije sporta. 

Velikoj proslavi na tribinama se pridružio i svjetski prvak u snookeru Mark Selby. Zanimljivo, Selby je osvojio naslov svega nekoliko minuta nakon što je Leicester u ponedjeljak postao prvak Engleske. U idućih nekoliko dana u grad bi mogle stići još dvije titule. Korak do naslova engleskog prvaka su i košarkaši Leicester Raidersa, te ragbijaši Leicester Tigersa.

Završni čin velike proslave bit će 16. svibnja, dan nakon posljednje ligaške utakmice protiv Chelsea kada će kroz špalir navijača ulicama Leicestera prolaziti autobus s nogometašima.

>> Sjajni Ivan Perišić zabio i asistirao u pobjedi Intera!

Komentara 1

KR
kruti22
21:53 07.05.2016.

BRAVO leicester!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije