Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sprema se slavlje

Leicester može postati prvak, ali Ranieri će to saznati tek kasnije

Claudio Ranieri
Reuters/PIXSELL
02.05.2016.
u 11:18

- Svojim sam igračima već prije nekoliko kola rekao da moramo računati na to da će Spursi dobiti sve do kraja. Moramo se koncentrirati i gledati samo sebe.

Leicester je preživio i gostovanje na Old Traffordu, odigrao je 1:1 protiv Manchester Uniteda i došao na korak do naslova prvak. Iako ih mnogi na početku sezone nisu vidjeli ni u gornjem dijelu ljestvice, lisice su odigrale sezonu iz snova i sad je vrijeme da njihov san postane stvarnost.

Prvaci mogu postati već večeras kad Tottenham gostuje na Stamford Bridgeu. Ako Spursi ne pobijede Chelsea, Leicester može otvoriti šampanjac. A u cijelo toj priči zanimljivo je da će njihov trener to saznati tek kasnije.

- Volio bih gledati tu utakmicu, ali u trenutku kad se ona bude igrala, ja ću biti u zrakoplovu. Naime, putujem u Italiju, a let je istovremeno kad i ta utakmica. Jesmo li prvaci saznat ću tek kasnije. Možda..., rekao je Claudio Ranieri pa dodao:

- Posjetit ću svoju majku. Ona ima 96 godina, volio bih ju odvesti na ručak.

Ranieri ima plan B koji će se aktivirati ako Tottenham pobijedi.

- Svojim sam igračima već prije nekoliko kola rekao da moramo računati na to da će Spursi dobiti sve do kraja. Moramo se koncentrirati i gledati samo sebe.

Još nema komentara

FI
Fisherman
13:06 02.05.2016.

Mislim da je to sve kladionicarska kuhinja....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije