Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sve bliže ostanku

Leicester do pete pobjede u šest kola, Kramarić igrao 12 minuta

Andrej Kramarić
Foto: Press Association/PIXSELL
02.05.2015.
u 15:57

Svrake su stigle kao naručene Leicesteru jer već su 10 utakmica u 'crnoj rupi' te su čak devet puta pobijeđene.

Leicester City u najboljem trenutku povisio je razinu svoje igre. Lisice se bore za ostanak u Premiershipu, a u posljednjih šest kola ostvarili su čak pet pobjeda. Danas su u prvom susretu 35. kola na svom igralištu uvjerljivo nadjačali Newcastle (3:0).

Svrake su stigle kao naručene Leicesteru jer već su dugo 'crnoj rupi', a u posljednjih 10 utakmica čak su devet puta pobijeđene. Stoga i Newcastleu 'gori pod petama', novi poraz približio ga je opasnoj zoni.

Crno-bijeli sa St. James Parka nalaze se na 15. mjestu ljestvice sa 35 bodova. Slijede Hull (s utakmicom manje) i Leicester s po 34 boda. Iza njih su, također s utakmicom manje, Aston Villa (32), Sunderland (30, dvije utakmice manje), QPR (27) i Burnley (26).

Dodajmo kako je Andrej Kramarić protiv Newcastlea ušao u igru 12 minuta prije kraja utakmice i to umjesto dvostrukog strijelca Ulloe (1' i 48' - 11m). Za Leicester strijelac je još bio Morgan (17').

Newcastle je utakmicu završio s dva igrača manje jer su zbog dvaju žutih kartona igru morali napustiti Williamson (62') i Janmaat (90').

>>Kramarić: Mourinha sam odbio, a Kovač nije zaslužio napad. Želio sam da Rijeka osvoji Kup...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije