Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U tijeku su pregovori

Leicester brzo našao zamjenu: Mancini novi menadžer lisaca?

Roberto Mancini
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
24.02.2017.
u 12:41

Čelnici aktualnog engleskog prvaka pregovaraju s 52-godišnjim Talijanom koji će vjerojatno u sljedećem razdoblju voditi lisce

Menadžer Claudio Ranieri dobio je u četvrtak otkaz u Leicesteru, a kako piše Sky Sports na njegovo mjesto mogao bi doći Roberto Mancini. Ranieri je prije devet mjeseci s Leicesterom osvojio engleski naslov.

Čelnici aktualnog engleskog prvaka pregovaraju s 52-godišnjim Talijanom koji će vjerojatno u sljedećem razdoblju voditi lisce. U klubu se nadaju kako će se brzo dogovoriti s Mancinijem, a momčad će u prvenstvenoj utakmici protiv Liverpoola voditi pomoćni trener Craig Shakespeare.

Mancini je u igračkim danima 2001. godine u Leicesteru proveo nekoliko mjeseci. Talijan već ima trenerskog iskustva u Engleskoj, jer je 2012. vodio Manchester City do naslova. Prije nekoliko mjeseci dobio je otkaz u Interu.

>>Mourinhova poruka smijenjenom Ranieriju koja je oduševila ljubitelje nogometa na Otoku

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije