Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
United mora kupovati

Legendarni Scholes poslao poruku Mourinhu: Treba ti Luka Modrić!

Luka Modrić
Foto: Angel Rivero/UESyndication/PIXSELL
1/6
16.09.2016.
u 08:54

– Pogba je u Juventusu pokazao da treba uz sebe veznjaka koji kontrolira igru

Manchester United sinoć je poražen u utakmici Europske lige od Feyenoorda (0:1), a Paul Pogba, najskuplji nogometaš u povijesti, odigrao je još jedan loš susret. To je komentirao legendarni igrač crvenih vragova Paul Scholes.

– Volio bih da sam mogao vidjeti Michaela Carricka protiv Feyenoorda večeras. Pogba je u Juventusu pokazao da treba uz sebe veznjaka koji kontrolira igru. Mislim da je Michael pokazao tu sposobnost. Schneiderlin se, pak, više fokusira na defenzivu nego na razigravanje momčadi, a Pogba na to nije navikao jer je uz sebe u Juventusu imao Pirla, jednog od najboljih razigravača svijeta, kazao je Scholes pa dodao:

– Sada mu treba netko poput Pirla, igrača koji će ga pokriti i koji će kontrolirati cijelu igru. Iako je Mourinho zadovoljan igračima koje je doveo, uvjeren sam da bi u zimskom roku morao ponovno kupovati, a bilo bi dobro da dovede Luku Modrića iz Reala. Ili Tonija Kroosa. Takav tip igrača treba Unitedu – zaključio je Scholes.

Dodajmo da je prije nekoliko dana i bivši engleski reprezentativac Jermaine Jenas u razgovoru s engleskim medijima govorio o tome kako je Mourinhu potreban Modrić te da bi bilo bolje da je umjesto Pogbe doveo hrvatskog reprezentativca.

Komentara 1

MT
mladen.turcic
19:25 20.09.2016.

Modrić ima 31g. na žalost ako real hoće zaraditi pravu lovu morat će ga prodati u englesku gdje bi ga platili suhim zlatom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije