Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prekinuo mirovinu

Legendarni Raul vraća se na travnjake, potpisao je za NY Cosmos

Raul
Foto: APF/Pixsell
30.10.2014.
u 17:30

Bivši napadač Reala i Schalkea potpisao je višegodišnji ugovor, a u klubu bi trebao nadzirati i rad buduće akademije mladih nogometaša.

Legendarni španjolski napadač, Raul Gonzalez Blanco (37), nakon što se prošlog ljeta umirovio ipak se vraća na nogometne travnjake! Prošle dvije godine igrao je u Kataru za Al Sadd, i nakon kratkotrajne stanke odazvao se pozivu američkog New York Cosmosa, slavnog kluba za kojeg su nastupali Pele i Franz Beckenbauer.

- Raul je svjetska klasa i dat će novu dimenziju našem napadu - rekao je trener Cosmosa Giovanni Savarese.

Bivši napadač Reala, Schalkea i španjolske reprezentacije, potpisao je višegodišnji ugovor, a u klubu bi trebao i nadzirati rad buduće akademije mladih nogometaša.

Cosmos je postojao od 1970. do 1985. kada se ugasio. Ipak 2010. je ponovno oformljen pod istim imenom te se natječe u drugoj američkoj ligi.

>>Ronaldo korak bliže rekordu: Messi i ja smo vrlo blizu

Komentara 4

Avatar Istina je voda duboka
Istina je voda duboka
23:12 30.10.2014.

New York Cosmos je bio klub koji je mogao promjeniti američki stav prema nogometu, i skoro mu je to uspjelo. Pele je tamo ostavio dubok trag i igrao je pred 80.000 gledatelja... Na you tubeu ima dokumentarac "New York Cosmos: Priča o usponu i padu".

OP
optimistican
20:30 30.10.2014.

kolik sam ja svatio iz clanka on nije dosao kao igrac nego kao neka vrsta trenera...ili jednostavno vl novinari ne znaju bas prenjeti vijesti

Avatar josip.prelcec.58
josip.prelcec.58
19:57 30.10.2014.

Eh moj Raule mislio sam da nisi kao ostali, ali vidim pare samo pare zar si sve več potrošio da moraš u stare dane da se blamiraš.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije