Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽELIO JE GUARDIOLU

Legendarni Cantona: Mourinho nije pravi izbor za trenera Uniteda, navijači ga neće voljeti

Jose Mourinho
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
24.05.2016.
u 18:13

- Guardiola je duhovni sin Johana Cruyffa. Volio bi da je on preuzeo United. On je stigao u Manchester, ali u krivi dio grada - dodao je Francuz.

Legendarni nogometaš Manchester Uniteda Eric Cantona (50) smatra kako Portugalac Jose Mourinho nije pravi izbor za klupu crvenih vragova.

- Volim i cijenim Mourinha, ali on nije pravi izbor za Manchester United. Navijačima se neće svidjeti njegov defenzivni nogomet, čak i ako bude nizao pobjede - kazao je francuski majstor koji je danas proslavio 50-ti rođendan.

Cantona je u razgovoru za Guardian istaknuo kako mu se sviđa Mourinhov karakter i strast kojom pristupa igri.

- Mourinho je inteligentan i veoma zahtjevan. On uvijek traži 100 posto od svakog svog igrača. Naravno, on uvijek osvaja trofeje, međutim navijači neće voljeti njegov stil nogometa - dodao je Cantona.

Kralj Eric, kako je glasio njegov nadimak za igračkih dana na Old Traffordu, smatra kako bi Pep Guardiola bio bolji izbor za klupu Uniteda od Mourinha.

- Guardiola je duhovni sin Johana Cruyffa. Volio bi da je on preuzeo United. On je stigao u Manchester, ali u krivi dio grada - dodao je Francuz.

Osvrnuo se na skorašnje Europsko prvenstvo koje će se održati u njegovoj domovini.

- Navijat ću za Englesku. Što se tiče nogometa ja sam Englez, ne zanima me Francuska - poručio je Cantona.

Cantona je za United igrao pet godina upisavši 220 nastupa i 96 golova. Za francusku reprezentaciju je odigrao 45 utakmica i postigao 20 golova.

Komentara 2

Avatar Idler 3
Idler 3
19:07 24.05.2016.

Pa sad, nit legendarnog Alexa nisu navijači voljelu u početku....neki nit nakon svih trofeja....ista je stvar i s Mourinhom !?

DH
dalibor.hren
08:29 27.05.2016.

Konačno je netko rekao istinu. Bravo Cantona!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije