Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Igor Tudor:

'Legendama Hajduka bolje je da šute! Kad je loše, zgazi do kraja...'

igor tudor
Foto: Marijan Sušenj/PIXSELL
01.08.2014.
u 14:01

Šahtjor ima pet mamlaza od dva metra, od šest ubačaja dali su četiri gola, kaže trener Hajduka.

Trener Hajduka Igor Tudor dan nakon poraza u 3. pretkolu Europske lige kod Šahtjora (4:2) u Kazahstanu i dalje je uvjeren u konačno slavlje svoje momčadi.

- Momcima čestitam i ponovit ću ono što sam rekao nakon utakmice: u četvrtak mi prolazimo u četvrto pretkolo. Dojam je da je igra bolja od rezultata. Bila je to prava, izvrsna utakmica, na tragu naših najboljih igara. No rezultat nam ne ide u prilog - kazao je Tudor i naveo razloge neugodnog poraza:

- Tko je gledao, vidio je da se nisu približili našem kaznenom prostoru osim u prekidima. Potpuna dominacija je bila, ali smo platili danak nedostatku visine. Laicima i onima kojima gledaju površno rezultat je najvažniji. Meni nije, ja mogu utjecati na igru, da smo pripremljeni, a na to da imam pet igrača od 170, a oni pet od 190 centimetara, na to ne mogu utjecati. Oni imaju pet mamlaza od dva metra, od šest ubačaja dali su četiri gola. Da su igrali Milović i Nižić, ne bismo primili bar dva gola... A hoće li Mikanović, Anđelković, Maloku skočiti s njima, na to ne mogu utjecati - naglasio je Tudor, pišu 24sata.

 

Nakon toga osuo je paljbu po kritičarima.

- Sve legende, gospoda koja vole Hajduk javljaju se, a takvim je likovima bolje ne govoriti ništa."Gospodin Tudor ipak ostaje trener" piše nakon svega ovoga što je bilo. Kad je loše, udri, zgazi do kraja, a do prije četiri-pet mjeseci igrali smo najbolji nogomet, a sad nitko nema pojma - uzrujan je bio trener Hajduka.

 

Na kraju spomenuo je i novog igrača na Poljudu, Artema Milevskog.

- Nismo znali u kakvom je stanju kad je dolazio, ali čini mi se da nije loš. Radosni smo što smo dobili takvog igrača, šteta što nije došao ranije da nam pomogne u ovim utakmicama. Moje su informacije kako je on jako dobar momak, ali najgori za sebe, kako se kaže. Nismo još razgovarali, uvjeren sam da ćemo imati iskren odnos i da ćemo se fokusirati na zajednički cilj  - rekao je Tudor i izrazio nadu da će u Hajduk stići još neko pojačanje, na čemu klub i radi.

>>Hajduk pogreškom na kraju sve uništio - Šahter slavio sa 4:2!

>>Tudor: U Splitu ćemo slaviti s dva gola razlike i proći dalje

Komentara 39

NB
Navrnuti Bracanin
14:40 01.08.2014.

Slušaj mamlaze. Oni su dali 4 gola i to je jedino šta se računa. I nisu legende slagale momčad već ti. Ti se doma raduj dobroj igri u krugu familje koja te zasigurno podržava a mi navijači bi se radije radovali dobrim rezultatima i prolazima u idući krug nego dobroj igri. Poslušaj šta si o protivniku govorio prije utakmice spremajući alibi za za gubitak utakmice. Čudi me da i u ovoj utakmici nisi našao Maminjove čini jer je on dežurni krivac Hajduku za sve. Šurjakovu izjavu potpisujem do zadnje riječi. Osposobi momčad da da 3-4 gola pa maminjovih jedan ili dva preko sudca nisu ključni.

DU
Deleted user
15:18 01.08.2014.

Ja mislim Igore da je najbolje da onoj partizanki iz uprave kažeš da napiše protestno pismo, jer ko je vidio da smiju igrat nogomet ljudi od 190cm i još k tome njih 4 čovječe to pari okupacija, a okupatoru se triba suprotstavit! Nema druge nego put Visa.

Avatar mohito
mohito
14:48 01.08.2014.

stvarno je neukusno igrace protivnicke momcadi nazvat mamlazima, pogotovo kad su njegovim "junacima" uvalili 4 laka komada….trebal bi pokazat bar malo postovanja prema protivniku koji je objektivno daleko slabiji ali ih je svejedno uspio ponizit i ismijat obranu hajduka, i to 3 puta na isti nacin…s takvom retorikom i verbalnim ponizavanjem protivnika u medijima se ne dobivaju utakmice...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije