Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pred ispadanjem

Haliloviću 58 minuta u novom porazu Barcelone B koja je i dalje posljednja

Alen Halilović
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
24.05.2015.
u 08:29

Barca B ima 36 bodova, a dva kola prije kraja od zone spasa dijeli ju pet bodova. Morala bi slaviti u preostale dvije utakmice, a uz to bi joj se puno toga moralo poklopiti...

Barcelona B u 40. kolu Segunde doživjela je još jedan poraz. Štoviše, tek je u posljednjim minutama izbjegla pravu katastrofu pa je tako na kraju upisala minimalan poraz 3:4.

Las Palmas je do 77. minute vodio s uvjerljivih 4:0 ( golove su zabijali Araujo 2, Viera i Padron), ali u posljednjih 12 minuta Dangou je zabio jedan pogodak, a Roman dva. Alen Halilović igrao je do 58. minute, a njegova momčad i dalje je posljednja na ljestvici. Ima 36 bodova, a dva kola prije kraja od zone spasa dijeli ju pet bodova. Morala bi slaviti u preostale dvije utakmice, a uz to bi joj se puno toga moralo poklopiti...

>>Halilovića! Dinamo bi mogao ostati bez 1,8 mil. eura

Komentara 3

VD
Vojo Dodevski
13:33 24.05.2015.

Alen che biti daleko najbolji igrach nekog drugoligasha iz Ukraine, kada ga Barsa da na posudbu na jedno deset godina!

Avatar nula
nula
11:28 24.05.2015.

Alen je daleko najbolji igrac Barce B .

Avatar Bekrija
Bekrija
06:09 25.05.2015.

Mali one stvari koje si izvodio prije mogao si samo u mamićevoj prčiji u ozbiljnim klubovima to ne prolazi. Murić će napravit pet puta bolju karijeru od tebe. U svakom slučaju sretno i sve najbolje!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije