Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne može vjerovati

Laporta: Šokirajuća mi je Messijeva situacija

Lionel Messi
Reuters (Ilustracija)
25.04.2014.
u 09:39

- Šokirajuća mi je situcija s Messijem, ne mogu vjerovati da mu još uvijek nije ponuđen novi ugovor koji bi ga do kraja karijere zadržao u Barceloni

Iako se još od dolaska Neymara u Barcelonu govorio o tome kako će Lionel Messi dobiti novi ugovor, to se još uvijek nije dogodilo. Iz kluba najavljuju kako će četverostrukom osvajaču Zlatne lopte ubrzo ponuditi bolje uvjete, a bivši predsjednik kluba Joan Laporta smatra da se to već moralo dogoditi.

- Šokirajuća mi je situcija s Messijem, ne mogu vjerovati da mu još uvijek nije ponuđen novi ugovor koji bi ga do kraja karijere zadržao u Barceloni. Da ovisi o meni, Lea bih zadržao zauvijek, rekao je Laporta.

Bivši predsjednik osvrnuo se i na Neymara, smatra da Brazilac ne bi smio biti kriv za tešku sezonu u Barceloni.

- On je žrtva lošeg vođenja kluba od strane trenutačne uprave, rekao je Laporta, a zatim dodao kako će na ljeto otkriti hoće li se ponovno kandidirati za predsjednika Barcelone.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije