Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZNENAĐENJE

Lampard će se vratiti u Premiership, ali kao član Cityja!

'Chelsea\'s Frank Lampard passes the ball during the Europa League semi-final second leg soccer match against FC Basel at Stamford Bridge stadium in London May 2, 2013. REUTERS/Denis Balibouse (BRITAI
'DENIS BALIBOUSE'
02.08.2014.
u 08:18

- Moram ostati u formi. Hoće li to biti u nekom klubu dok ne počne MLS ili ću trenirati sam, vidjet ćemo - rekao je Lampard.

Frank Lampard će šokirati navijače Chelsea jer iz njihova bogata kluba ne ide samo u New York City FC već i u redove aktualnog engleskog nogometnog prvaka - Manchester City!

Naime, potpisao je dvogodišnji ugovor s MLS momčadi koja je dio franšize u vlasništvu Manchester Cityja. S obzirom na drugačije termine sezone, Lampard bi imao "rupu" od šest mjeseci, koju će popuniti odlaskom u City!

- Moram ostati u formi. Hoće li to biti u nekom klubu dok ne počne MLS ili ću trenirati sam, vidjet ćemo. Želim biti u formi kad počne prvenstvo - kazao je 36-godišnji Lampard.

Isto to radio je David Beckham u tri navrata, dvaput za Milan i jednom za PSG, a sve to dok je bio član LA Galaxyja. Thierry Henry je učinio to jednom povratkom u Arsenal.

>> Chelsea ga otpustio: Lampard postao slobodan igrač

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije