Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zvijezda Nice

Lakše je s malim djetetom nego s Balotellijem... Svi ga ismijavaju zbog novog 'bisera'

Balotelli
Foto: Screenshot
1/4
21.03.2017.
u 10:08

Talijanski napadač zbog neobičnog razloga propustio je dvije minute igre na početku utakmice s Nantesom.

Mario Balotelli novim se 'biserom' pobrinuo da ga dobar dio nogometne javnosti ovih dana ismijava, a ujedno je podsjetio na stare dane. Zvijezda Nice, koja je nakon sjajnog početka sezone posustala pa joj vodeći dvojac Monaco i PSG sve više odmiču, priredila je novi trenutak za pamćenje tijekom subotnje utakmice s Nantesom.

Talijanski napadač zbog neobičnog razloga propustio je dvije minute igre na početku utakmice. Dogodilo se to zbog toga što su mu vezice na kopačkama bile suviše stegnute. A da bi ih odvezao i malo popustio u pomoć je dozvao i članove stručnog stožera.

 

Taj trenutak postao je predmet brojnih komentara na društvenim mrežama, naravno onih podrugljivih.

A to mu nije bio prvi put da ima teškoće s garderobom na igralištu jer prije nekoliko godina, na zagrijavanju uoči utakmice njegova tadašnjeg kluba Manchester Cityja i kijevskog Dinama, vodio je 'veliku bitku' s - 'markerima'.

 

>>Slažete li se s Balotellijem? Preporođeni napadač bez zadrške ismijao Payeta, Oscara, Witsela, Draxlera...

>>Mario Balotelli želio najbolje, ali ponovno se osramotio

Komentara 1

DH
dalibor.hren
15:51 21.03.2017.

IQ mu je ledište, 0 stupnjeva...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije