Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napadač Sjeverne Irske

Kyle Lafferty optužen je za nelegalno klađenje

Kyle Lafferty
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
31.07.2016.
u 00:22

Laffertyja se tereti da je 20. veljače ove godine prekršio pravilnika FA-a koji ne dozvoljava nogometašima klađenje na nogometne utakmice

Napadač nogometne reprezentacije Sjeverne Irske Kyle Lafferty (28) optužen je za nelegalno klađenje.

Laffertyja se tereti da je 20. veljače ove godine prekršio pravilnika FA-a koji ne dozvoljava nogometašima klađenje na nogometne utakmice.

Napadač Norwich Cityja ima rok do 5. kolovoza odgovoriti na optužbe.

Lafferty je tijekom karijere igrao i za Burnley, Rangers, Sion, Palermo i Birmingham City. U dresu reprezentacije Sjeverne Irske odigrao 52 utakmice i postigao 17 golova, a nastupio je i na nedavnom europskom prvenstvu na kojem je Sjeverna Irska stigla do osmine finala.

Komentara 1

DH
dalibor.hren
11:30 31.07.2016.

Zatvorite kladionice! Znači li to da pekar ne smije jesti kruh ili mesar meso?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije