Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'INTERNETSKI' POPUST

Najskuplja ulaznica za Norvešku ipak neće biti 150 kuna, HNS daje popust

Maksimir - reprezentacija
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
05.03.2015.
u 12:39

– Osim što se na njih obračunava popust od 20 posto, ulaznice kupljene u pretprodaji putem interneta bit će moguće preuzeti na blagajnama stadiona – kažu u HNS-u

Hrvatski nogometni savez napokon je napravio donekle hvalevrijedan potez pa apsurdno visoke cijene ulaznica za kvalifikacijski susret protiv Norveške (28. ožujka u 18 sati) spustio za 20 posto svima onima koji se odluče na njihovu kupnju putem interneta.

– Osim što se na njih obračunava popust od 20 posto, ulaznice kupljene u pretprodaji putem interneta bit će moguće preuzeti na blagajnama stadiona, uz već prije dostupnu mogućnost dostave. Jedna osoba može kupiti najviše pet ulaznica, a rok za kupnju putem interneta je 25. ožujka 2015. do 12:00 sati ili do iskorištenja raspoloživosti ulaznica. Ako se sve ulaznice ne prodaju putem interneta, od 23. ožujka ulaznice će biti moguće kupiti na blagajnama stadiona Maksimir – stoji u priopćenju HNS-a.

Dakle, popust se računa na ranije utvrđene cijene od 150 kuna za tribinu zapad dolje, 120 kuna za tribinu istok, 70 kuna za tribinu sjever dolje i 70 kuna za tribinu jug. Kupiti ih se može OVDJE. Naravno, 120 kuna za zapadnu i 96 kuna za istočnu tribinu i dalje je preskupo, ali za neosjetljivi i od stvarnosti udaljeni HNS i ovaj korak zapravo je značajan. Samo, šteta je što si Savez konstantno pripisuje zasluge nogometaša i ističe kao svoj uspjeh to da je reprezentacija uvijek među 20 najboljih na svijetu, gdje bi bila neovisno o potezima Saveza, a istovremeno ne želi preuzeti odgovornost za neuspjeh onoga na što imaju utjecaj – posjet na stadionu.

Također, zbog Uefine kazne za ponašanje dijela hrvatskih navijača na utakmici Italija – Hrvatska ovom prigodom bit će zatvorene gornje tribine sjevera i zapada.

>> HNS ponovno šokirao, najjeftinija ulaznica za Norvešku bit će 70 kuna!

Komentara 6

FR
franctahi6
14:33 05.03.2015.

ove priče sa Zagrebom su ispod razine, u Zagrebu je stadion jako puno puta bio pun, ali ljudi nemaju za izdvojiti toliko novaca, i sam sam prestao ići na reprezentaciju iz tog razloga. preskupe su karte za naše prilike.

MI
mirko0410
14:07 05.03.2015.

Zagreb je OK, cijene također. To kaj je u našoj državi velika nezaposlenost i puno toga crno krivi su ipak neku drugi a ne HNS

Avatar etnaanbama
etnaanbama
14:46 05.03.2015.

Opet bi se moglo desiti da svi navijači stanu u VIP ložu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije