Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PAO I PORTUGAL

Hrvatska budućnost plasirala se na Europsko prvenstvo uz maksimalan učinak!

Nogometna lopta
Reuters (Ilustracija)
22.03.2015.
u 15:25

Nikola Moro zabio je pogodak odluke u 42. minuti i time je pao Portugal, a Hrvatska odlazi na EP

Hrvatska reprezentacija do 17 godina plasirala se na Europsko prvenstvo u Bugarskoj. Naši su mladići upisali i treću pobjedu na kvalifikacijskom turniru u Azerbajdžanu.

Izabranici Darija Bašića nastavili su pobjedonosni niz, pa nakon pobjeda nad Azerbajdžanom (4:0) i Srbijom (3:0) danas u Bakuu svladali (1:0) Portugal nakon što je u 42. minuti zabio Nikola Moro. A time sa stopostotnim učinkom u Elitnom kolu dohvatili nastup na Europskom prvenstvu! U drugoj utakmici skupine Srbija je sa 4:0 svladala Azerbajdžan.

Europsko prvenstvo u Bugarskoj na rasporedu je od 6. do 22. svibnja 2015. godine, a na završnom turniru će se po prvi puta natjecati 16 momčadi.

Redoslijed: Hrvatska 9, Portugal 4, Srbija 4, Azerbajdžan 0.

>> Hrvatska uvjerljivo pobijedila Srbiju i na korak je do Europskog prvenstva

Komentara 1

BU
budagigo
16:35 22.03.2015.

Samo da se zna i za ovo je mamić u dobrom djelu"kriv".i njegova prčija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije