Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRONAŠAO KLUB

Kukoč: Zbog HNS-a su mi propadali transferi, a govorili su da ću prodavati drogu i završiti u zatvoru!

Tonći Kukoč
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
1/5
05.01.2017.
u 20:02

- Zbog majice protiv HNS-a meni su propadali angažmani u Dinamo Kijev, Stuttgart i Bolognu. Za to sam kriv ja sam, ali za loš glas i imidž koji je napravljen uz moje ime su krivi hrvatski novinari.

Hrvatski nogometaš Tonći Kukoč pronašao je novi klub. Prelazi u Premijerligu i idućeg će tjedna potpisati ugovor za HŠK Zrinjski.

- Dobio sam mnogo poziva i poruka oko dolaska u Zrinjski. Istina je, dolazim u ponedjeljak na potpis - rekao je Kukoč za SportSport.ba. 

Kukoč za svoj loš imidži krivi - novinare.

- Zbog majice protiv HNS-a meni su propadali angažmani u Dinamo Kijev, Stuttgart i Bolognu. Za to sam kriv ja sam, ali za loš glas i imidž koji je napravljen uz moje ime su krivi hrvatski novinari. Naravno, čast izuzecima. Kada sam bio proglašen za najboljeg beka u Bugarskoj, uvijek su pisali kontroverzni Kukoč najbolji igrač, zločesti Kukoč zabio gol. Ti epiteti su me pratili kada bih god napravio nešto dobro.

Osvrnuo se i na mladosti djetinjstvo.

- Kada sam pohađao osnovnu i srednju školu, sjećam se da su razrednice govorile mojim vršnjacima da se ne smiju družiti sa mnom. Bio sam označen kao propalitet koji će za godinu ili dvije prodavati drogu i završiti u zatvoru. Gledajući stvari sada, u životu ne moram više ništa napraviti jer sam već sada napravio i zaradio više nego što će oni za tri života. Ono što su govorili da ću postati ja, postalo je 90 posto njih. To je dokaz da život piše čudne priče. U karijeri nikada nisam imao problema s igračima, upravom ili navijačima. Bio sam obožavan gdje god sam igrao i mogu pogledati svakoga u oči - zaključio je Kukoč.

Ključne riječi

Komentara 16

Avatar Idler 3
Idler 3
21:02 05.01.2017.

Baš me zanima jel bi C.Ronaldu propal transfer u Dinamo Kijiv bez obzira kak ga novinari nazivali ?!

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
20:51 05.01.2017.

kmeeeee...kmeeee...... krivi svi, što tenkre si ti....

BE
beitsche
20:48 05.01.2017.

Hahaha. Uvjek neko drugi kriv. Hahhahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije