Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neredi na Otoku

Krvavi derbi u Londonu: Tučnjava navijača West Hama i Chelseaja

West Ham - Chelsea, neredi
Foto: Reuters/PIXSELL
1/12
27.10.2016.
u 09:24

Veliki trijumf čekićara na Olimpijskom stadionu zasjenili su neredi na tribinama. Navijači su se sukobili na početku utakmice, a divljanje se nastavilo i tijekom derbija. Osim na tribinama sukoba je bilo i oko stadiona

Bilićev West Ham izborio je protiv Chelsea (2:1) četvrtfinale engleskog Liga kupa. Rivalstvo dva londonska kluba i neprijateljstvo između njihovih navijačkih skupina ponovno je bio izazov za policiju i osiguranje na stadionu.

Veliki trijumf čekićara na Olimpijskom stadionu zasjenili su neredi na tribinama. Navijači su se sukobili na početku utakmice, a divljanje se nastavilo i tijekom derbija. Osim na tribinama sukoba je bilo i oko stadiona.

Policija je imala mnogo posla, a u žestokim okršajima bilo je i ozlijeđenih. Engleski mediji pišu kako je zbog propusta organizatora dobar dio navijača zapeo na ulazima na stadion uoči početka utakmice i onda je nastao kaos. 

- Nikako ne volim takve situacije. Važno je imati pravo ozračje, a u Engleskoj smo na to navikli - rekao je menadžer Chelseaja Antonio Conte.

Komentara 2

Avatar Bud Humski
Bud Humski
10:15 27.10.2016.

Ova vijest nije mogla doci u bolje vrijeme za domace teroriste i njihove manje agresivne pristalice. Normalno, moronima je to sad isprika za njihovo vlastito divljanje.

Avatar Oberstleutnant
Oberstleutnant
10:00 27.10.2016.

Ma to je photoshop.. toga tamo nema, tam je idila, svečana atmosfera, sve je to rijesila iron lady... moš mislit.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije