Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jurčić trener maribora

'Nisam htio biti trenerska prostitutka, a pritisak me ne plaši jer ne može biti kao u Dinamu'

Krunoslav Jurčić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
30.08.2015.
u 10:20

Imao sam ponuda i drugdje, na bliskom istoku, Poljskoj, ali imam tu sreću da sam financijski neovisan pa nisam morao biti, da tako kažem, trenerska prostitutka, kaže Jurčić.

Krunoslav Jurčić postao je novi trener Maribora, jučer je nakon 2:2 s Krkom predstavljen u klupskim prostorijama.

- Ne, nije bilo drugog kandidata, dobro ga znamo, Jurčić ima sve što smo tražili, s njim idemo u novom pozitivnom smjeru – kazao je sportski direktor Maribora Zlatko Zahovič.

- Godinama pratim Maribor, igrao sam ovdje još u međurepubličkoj ligi. Gledao sam sve utakmice i bio sam zainteresiran jer želim raditi u sređenoj sredini s vizijom – kazao je u uvodu Kruno Jurčić.

Maribor je ispao iz Europe, ni u slovenskom prvenstvu ne gura dobro.

- Znam sve, šok je bila Europa, ima i ozljeda, nestane samopouzdanja. Ali, nisam došao u Maribor da bih bio drugi ili treći u Sloveniji, već da budemo prvaci.

Bojite li se pritiska u Mariboru?

- Možda sam zbog pritiska i došao jer sam na njega naučio. No, ne vjerujem da pritisak može biti kao u Dinamu gdje nekoliko trenera uvijek čeka vaš posao, gdje nekoliko lobija ima svog kandidata za trenera. Želio sam doći ovamo jer vjerujem u zdravu viziju i sređenu sredinu, imao sam ponuda i drugdje, na bliskom istoku, Poljskoj, ali imam tu sreću da sam financijski neovisan pa nisam morao biti, da tako kažem, trenerska prostitutka, dio mojih kolega nije si mogao priuštiti čekanje na posao koji žele raditi – kazao je među ostalim Jurčić.

>>Kruno Jurčić novi je trener Maribora!

Komentara 15

Avatar germanikus
germanikus
10:56 30.08.2015.

Uzeli su Krunu zbog jezične barijere jer u bosanskosrpskom NK Mariboru nitko ne govori slovenski!

MA
Majur
12:19 30.08.2015.

To veli čovjek koji bi na koljenima iz Maribora u Zagreb došao da ga šef pozove....

Avatar samo Istina
samo Istina
11:28 30.08.2015.

...a Zdravkec ga je guzio kad god mu je palo na pamet, tako da je bez gaće išao na posao i sad je kao neovisan. Moš mislit. I još nešto: sinko ćelav si, obrij se!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije