Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prekinuli suradnju

Kruno Jurčić opet je slobodan, dobio je otkaz u Turskoj

Jurčić Mourinho
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/5
06.12.2016.
u 08:40

Jurčić je klub preuzeo krajem kolovoza, a u tom je razdoblju upisao tek jednu pobjedu, dva remija i čak devet poraza.

Krunoslav Jurčić više nije trener Adanaspora! Turski prvoligaš i hrvatski strateg prekinuli su suradnju nakon niza loših rezultata u turskom prvenstvu. Proteklog vikenda Jurčić je doživio poraz od Genclebirligija (0:2) i bila je to kap koja je prelila čašu. 

"Sporazumno smo raskinuli ugovor s našim trenerom Krunoslavom Jurčićem kojem želimo sve najbolje u budućnosti i daljnjoj karijeri" stoji na službenim stranicama Adanaspora.

Jurčić je klub preuzeo krajem kolovoza, a u tom je razdoblju upisao tek jednu pobjedu, dva remija i čak devet poraza. Adanaspor je na posljednjem mjestu ljestvice, zona spasa udaljena im je pet bodova, a čelnici kluba odlučili su da će s novim trenerom pokušati osigurati ostanak u ligi.

Komentara 12

SA
Sale7
09:04 06.12.2016.

ne brini se, vec ces ti u dinamo opet skoro

ZI
zico
09:05 06.12.2016.

pa zar nijedan klub ne razumije kontrolirani romb nogomet.....

LU
ludivarazdinec
09:29 06.12.2016.

jeeee dojdi Krunek mi u Varteksu trebamo trenera....jupiiii

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije