Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi angažman

Kruno Jurčić na korak do preuzimanja klupe kluba iz susjedstva

Kruno Jurčić
27.08.2016.
u 09:48

Jurčić je u svojoj trenerskoj karjeri vodio Istru, Slaven Belupo, Lokomotivu, Maribor i Dinamo, na čiju je klupu sjedao čak tri puta..

Krunoslav Jurčić uskoro bi mogao pronaći novi angažman. Kako doznaju 24 sata, bivši trener Dinama u ozbiljnim je kombinacijama za preuzimanje klupe Sarajeva.

Vincent Tan, vlasnik spomenutog kluba, želio bi po drugi put pokušati dovesti hrvatskog stručnjaka na klupu svog kluba, a pregovori su u tijeku. Navodno su dogovorene bitne stvari i još su ostali samo detalji prije nego se ta informacija i službeno potvrdi. 

Nakon poraza od Metalleghea Almir Hurtić dobio je otkaz pa se ponovno krenulo u akciju dovođenja Krunoslava Jurčića. Željeli su ga već u ožujku nakon što je ostao bez posla u Mariboru, ali tada je Jurčić odbio tu opciju. Čini se da bi ovoga puta ipak moglo doći do dogovora.

Jurčić je u svojoj trenerskoj karjeri vodio Istru, Slaven Belupo, Lokomotivu, Maribor i Dinamo, na čiju je klupu sjedao čak tri puta.. U njegovu biografiju uskoro bi se moglo upisati i Sarajevo.

Komentara 4

ZG
zgrio
10:55 27.08.2016.

Kruno bi trebao biti mourinhov pomoćnik da ga može grlit do mile volje

Avatar Titanov sin
Titanov sin
15:07 27.08.2016.

Od kad je Kljuno trener? Sarajevo je u većoj opasnosti nego prije 20 godina;)

DU
Deleted user
11:13 27.08.2016.

Ne bi mu dao ni Hajduk da vodi :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije