Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strijelac

Krstanović: Zadarski vratar radio je čuda

krstanovic
Željko Lukunić/Pixsell
13.04.2012.
u 23:40

Ivan Krstanović spasio je Dinamu bod protiv Zadra svojim desetim pogotkom u 1. HNL ove sezone (u prošloj je kao igrač Zagreba zabio 19)

- Imali smo puno šansi, no zadarski vratar zaista je radio čuda na golu. Bilo nam je zaista neobično i teško igrati pred praznim tribinama - kazao je Krstanović.

Dinamovi igrači odmah su poslije utakmice odradili trening, pa im je trener Čačić dao slobodnu subotu, a od nedjelje počinju pripreme za uzvratnu polufinalnu utakmicu Kupa sa Zagrebom (utorak, Kranjčevićeva u 18 sati).

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
06:28 14.04.2012.

Kad se uzme u obzir minutaza koja mu je data, Krstanovic je i ove godine najbolji strijelac HNL. Upravo je nevjerovatno ta mu Jurcic nije dao priliku u LP. Siguran sam da bi on dao vise pogodaka nego ostali dinamovi igraci. barem sto se mene tice ,Bilic bi ga morao pozvati na pripreme repke ( kao i Sammira)pa neka se izbori za mjesto ako je dovoljno dobar. Nikome ne bi mjesto trebalo biti zagarantirano prema nekim starim zaslugama.

HR
hrvatin
14:45 15.04.2012.

Zadar je dinamu uzeo najvise bodova u hnlu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije