Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROPUŠTA KLUPSKO SP?

Kroos: Šteta zbog Modrićeve ozljede, bio je u odličnoj formi

Modrić ozljeda
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
17.11.2014.
u 16:42

– Šteta jer je odigrao gotovo sve utakmice, u odličnoj je formi i igrao je vrlo dobro. Još ne znam koliko će morati pauzirati, ali to su definitivno loše vijesti za nas – rekao je Kroos

Još nije poznato koliko će ozlijeđeni Luka Modrić izbivati s terena, no španjolski mediji javljaju da će propustiti Svjetsko klupsko prvenstvo koje je na rasporedu od 10. do 20. prosinca u Maroku.

Veznjak hrvatske reprezentacije ozlijedio se sinoć u utakmici s Italijom na San Siru.

– Modriću je puknuo kvadriceps, ne izgleda dobro. Sutra će na magnetsku rezonancu u Madrid pa ćemo znati više, no pretpostavljam da će pauzirati između 4 i 6 tjedana – rekao je liječnik reprezentacije Boris Nemec nakon utakmice.

Španjolski mediji intenzivno prate stanje s veznjakom Reala, a o njegovoj ozljedi progovorio je i Toni Kroos, Modrićev partner u veznom redu kraljevskog kluba.

– Šteta jer je odigrao gotovo sve utakmice, u odličnoj je formi i igrao je vrlo dobro. Još ne znam koliko će morati pauzirati, ali to su definitivno loše vijesti za nas – rekao je Kroos.

>> Sramota, huligani su nam presudili, stanite im na kraj!

>> Hrvatska odigrala odlično na San Siru, ali je divljaštvo na tribinama zasjenilo utakmicu

Komentara 4

LA
lakočemo
18:52 17.11.2014.

volim te do neba ali u repki mi djeluješ mekše nego u reqlu.sve najbolje

MU
muh
19:08 17.11.2014.

Sad čete videti pravi Real brez Lukice su jači.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije