Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LAZIO SLAVIO

Kriza Milana i dalje traje, Subašić 701 minutu bez primljenoga gola

Danijel Subašić
Reuters/PIXSELL
24.01.2015.
u 23:54

Danijel Subašić branio je u pobjedi svoga Monaca kod Lillea (1:0)

Lazio je u 20. kolu talijanskog prvenstva svladao Milan s 3:1 i produžio krizu crveno-crnih.

Milan je poveo preko Meneza već u četvrtoj minuti, no bodovi su ostali na Olimpicu zahvaljujući golovima Parola (47. i 81.) te Klosea (51.).

U sučevoj nadoknadi Phillipe Mexes dobio je izravni crveni karton zbog hvatanja Maurija za vrat, a potom se potukao s nekoliko igrača Lazija. Statistiku utakmice pogledajte ovdje.

Danijel Subašić branio je u pobjedi svoga Monaca kod Lillea (1:0). Pogodak je zabio Berbatov u 57. minuti, a zanimljivo da je vratar hrvatske reprezentacije bez primljenoga pogotka već 701 minutu.

Italija, 20. kolo:

Cagliari - Sassuolo 2:1, Lazio - Milan 3:1. Poredak: Juventus 46 (19), Roma 41 (19), Lazio 34...

Francuska, 22. kolo:

Lille - Monaco (Subašić branio cijelu utakmicu) 0:1, Bastia -  Bordeaux 0:0, Guingamp - Lorient 3:2, Montpellier - Nantes 4:0 Poredak: Lyon 45 (21), Marseille 44, PSG 41(21)...

>> Mourinho nakon poraza od Bradforda: Osjećam se posramljeno kao nikada

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije