Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kralj Luka

Kritizirali su ga, a sad ne mogu bez njega: Real ovim potezom potvrdio koliko mu znači Modrić!

Luk Modrić i Cristiano Ronaldo
Foto: nph/NordPhoto/PIXSELL
1/8
18.10.2016.
u 13:05

Modrić je u Real stigao 2012. godine, doveo ga je Jose Mourinho, i to uz mnogo skepse. Španjolski mediji nisu mu bili naklonjeni na samom početku...

Luka Modrić trenutačno je ozlijeđen i ne igra, ali Real mu je i u tim trenucima želio pokazati koliko im znači. Hrvatski reprezentativac i kapetan vatrenih danas je i službeno potpisao novi ugovor s kraljevskim klubom, a prema kojem je vezan uz voljeni klub do 2020. godine.

Hrvatski reprezentativac važan je kotačić u momčadi Zinedinea Zidanea, prema mišljenju navijača Reala čak i najvažniji uz Ronalda, zbog čega je sada nagrađen novim, boljim ugovorom. Iako klub i igrač nisu željeli otkriti o kojem je iznosu riječ, dobro informirani španjolski mediji pišu da će zarađivati čak sedam milijuna eura godišnje. Dodamo li tome primanja od prodaje dresova, ali i od sponzorskih ugovora, ta bi se brojka mogla popeti do 10 milijuna eura. 

Modrić je u Real stigao 2012. godine, doveo ga je Jose Mourinho, i to uz mnogo skepse. Španjolski mediji nisu mi bili nakloni na samom početku, pisali su da uopće nije bio želja predsjednika Florentina Pereza, a nakon samo nekoliko mjeseci proglasili su ga najgorim pojačanjem.

Luka je trpio i radio, znao je da će nakon prilagodbe početi s boljim igrama i pokazati svoju kvalitetu, a danas je prvi sastav kraljevskog kluba nezamisliv bez njega. Madridska momčad 12 je godina čekala na osvajanje Lige prvaka, a u ovoj kratkoj eri s Lukom Modrićem čak je dva puta podizala taj trofej. Sad čak ni mediji ne mogu bez njega, Luka je gotovo svakodnevno tema u Španjolskoj, hvale ga i oni koji su ga na početku onako bezobrazno kritizirali...

Kad je stigao u Madrid, potpisao je na pet godina uz plaću od četiri milijuna eura. Novi ugovor je potpisao 2014., a on mu je jamčio plaću od 5,5 milijuna eura. Sad će, eto, zarađivati još i više. Svojim igrama to je i zaslužio.

Komentara 1

Avatar MGM
MGM
21:57 18.10.2016.

Bravo Luka, zaslužia si

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije