Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamo gostuje u Puli

Kranjčar: Vlašić i Kalinić mi ne trebaju! Stadion? Maksimir je nezamjenjiv

Zlatko Kranjčar
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/6
27.08.2016.
u 14:35

- Rekao sam igračima uoči treninga da nas čeka iznimno težak dvoboj, uvijek je to tako kad se moraš u nekoliko dana "prešaltati" iz trijumfalnog raspoloženja zbog ulaska u Ligu prvaka, u domaću stvarnost.

U nedjelju Dinamo gostuju u Puli (21 sat) i trener Zlatko Kranjčar opravdano upozorava da je to dosad najopasnije domaće iskušenje:

- Rekao sam igračima uoči treninga da nas čeka iznimno težak dvoboj, uvijek je to tako kad se moraš u nekoliko dana "prešaltati" iz trijumfalnog raspoloženja zbog ulaska u Ligu prvaka, u domaću stvarnost. Morat će moji dečki reagirati na najbolji način, onako kako su igrali u drugom poluvremenu u Salzburgu, želimo li dobar rezultat u Puli. Istra je čvrsta, zatvorit će se i tražiti svoju priliku, no mi moramo potvrditi da smo lideri i ne smijemo razočarati navijače, koje smo opet "zapalili" i tu euforiju treba držati – kaže Kranjčar, koji je o temi gradnje stadiona rekao samo ovo:

- Za mene postoji samo jedna lokacija, to je Maksimir, koji je nezamjenjiv...

A što je s ludom pričom o dolasku Kalinića i Vlašića u Maksimir? Znanstvena fantastika, ili...?

- Nemam pojma kako je to osvanulo u medijima! Uglavnom, znam da mi Kalinić i Vlašić ne trebaju i da ih sigurno nećemo angažirati.

Komentara 24

JU
juma
15:37 27.08.2016.

Ako vec hocete nekoga iz Hajduka, onda angazirajte Mirtu Surjak.

DO
dodotatino
14:58 27.08.2016.

Tako je Cico ako netko i dolazi to treba biti pojačanje a ova dvojica trenutno to sigurno nisu. Da je Vlašić prije dvije godine došao onda možda. To je bila jedna u nizu Maršićevih fantazija i ulizivanja puku.

DU
Deleted user
14:40 27.08.2016.

svaka čast Cicko.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije