Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVI TRENING

Kranjčar posjetio igrače Hajduka, a 'pola' Ukrajine mega zvijezdu Milevskog

Hajduk
Foto: Hajduk.hr
1/3
19.08.2014.
u 20:00

Niko je poželio sreću svom klubu, a navijači i brojni predstavnici medija zanimali su se za Milevskog.

Na travnjaku prekrasnog zdanja Olimpijskog stadiona u Kijevu odradili su nogometaši Hajduka službeni trening uoči prve utakmice Play-offa Europske lige, u posjetu im je stigao i Niko Kranjčar.

Poželio im je sreću i rekao da će sigurno gledati susret. Naime, on je još uvijek u Kijevu jer je član Dinama. Ukoliko Harry Redknapp ne uspije u svojim naporima, Niko će u Ukrajini i ostati.

Inače, golem je interes ukrajinskih medija za dvoboj Dnjipra i Hajduka, a značajno je tome utjecalo i pojavljivanje Artema Milevskog koji je kod kuće velika zvijezda.

Od dočeka navijača i novinara u kijevskoj zračnoj ulici pa pred hotelom gdje obožavatelji cijelo vrijeme dežuraju, sve do dolaska na Olimpijski stadion gdje je bivši najbolji igrač Ukrajine doista obožavan.

>> Kalinić: Hajduk mi je dao sve, neću slaviti ako zabijem gol

>> Hajdukovci odletjeli u Ukrajinu: Puni smo samopouzdanja

Komentara 1

BS
bravo_sammir
03:26 20.08.2014.

Naprijed hajduk, prodjite u skupinu. Bodrim sve nase klubove, a posebno dinamo, to bi sve ljubitelji nogometa trebali i oni u skupinama (kos sto su bbb, totcida, armada i sotale) ako ista vrijede i ako su normalni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije