Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamov trener

Kranjčar od napadača tražio agresivnost: Nemamo egzekutora!

Zlatko Kranjčar
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/10
29.07.2016.
u 23:20

U 3. kolu HNL-a u Maksimiru Dinamo i Slaven Belupo igrali su 1:1

Dinamov trener Zlatko Kranjčar nije imao za zadovoljstvo nakon samo 1:1 u Maksimiru protiv Slaven Belupa.

- Slaven je odigrao jako dobru utakmicu, mi nismo bili na visini koju sam očekivao. Moram reći da sam prije utakmice upozoravao da su ove utakmice opasne i bez obzira na to što smo odmarali neke igrače sam očekivao više od onih koji su igrali. Imali smo ritam igre, ali smo bili prespori što je Belupo odlično koristio te stvarao nam opasne situacije iz kontri - rekao je trener Dinama, piše Goal.

- Rezultat je za nas, na kraju svega, ipak dobar jer smo zabili gol na samom kraju. Ipak, ukupno gledano ne mogu biti zadovoljan jer nismo bili na visini na kakvoj Dinamo treba biti - kaže Cico.

Opet je Cico kritizirao napadače:

- Napadači nisu bili na razini. Od njih sam prvih tražio agresivnost… Iako, da je Fernandes zabio onog zicera s početka utakmice vjerojatno bi gledali drugačiju utakmicu. Nemamo egzekutora, ali radimo na treningu upravo na tome i vjerujem da ćemo već sutra nakon analize biti bolji.

Već na odmoru Kranjčar je napravio dvije zamjene:

- Morali smo nešto promijeniti jer je bilo jasno da nismo na razini. Mislim da smo mi imali nekoliko lijepih šansi, njihov golman je par puta jako lijepo reagirao - rekao je Cico pa prokomentirao igru veznih igrača: 

- Već sam neki dan rekao da se Antolić puno troši jer nema puno pomoći drugih u veznom redu pa se zbog toga čini kao da griješi, ali on odradi kvalitetno što se traži od njega. Od Ćorića sam tražio da potvrdi kvalitetnu igru iz prošle utakmice, ne može se reći da se nije trudio, ali nije bio na toj razini. Ipak, ne zabrinjava me to jer Ante je mlad igrač i to je normalno."

Trener farmaceuta Željko Kopić je istaknuo:

- Odigrali smo dobru utakmicu, taktički izuzetno dobro, poštivali smo dogovor, igrali na visokom intenzitetu. Uprvom dijelu imali smo dvije situacije da utakmicu prelomimo, dok nas je u drugom dijelu Dinamo natjerao na defenzivu. Teško je kada u zadnjim minutama primite gol, ali generalno sam zadovoljan dečkima i igrom. Želim Dinamu uspjeh u Europi.

Komentara 8

DU
Deleted user
23:27 29.07.2016.

Kaj egzekutor.....s ovakvom igrom i Messi je uzalud.

DU
Deleted user
23:26 29.07.2016.

Moj komentar 11.7.2016. ........Ja vam kažem plakat ćete za Zoranom. Cico prodaji fore nekom drugom. Nemaš igru. Nisi trener za Dinamo. Zoran i njegovi suradnici su za tebe bili dva levela iznad.

PM
pubi.mlinarec
10:13 30.07.2016.

daj cico kupite napadaca imate love a ova dva luzera prodajte!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije