Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRATIO SE U QPR

Kranjčar: Imam još toga dokazati

Niko Kranjčar
Foto: PA/Pixsell
02.09.2014.
u 09:14

- Sjajan je osjećaj vratiti se, ovdje se osjećam kao kod kuće. Imam posebne osjećaje prema ovom klubu i navijačima koji su prošle sezone bili fantastični. S njima sam imao odličan odnos, a nadam se da će biti još i bolji - rekao je Kranjčar

Niko Kranjčar u posljednjim je satima ljetnog prijelaznog roka potpisao za Queens Park Rangers. Niko je prošle sezone igrao u QPR-u gdje je bio na jednogodišnjoj posudbi iz kijevskog Dinama, a zanimljivo je da je i ovaj put riječ o posudbi.

- Sjajan je osjećaj vratiti se, ovdje se osjećam kao kod kuće. Imam posebne osjećaje prema ovom klubu i navijačima koji su prošle sezone bili fantastični. S njima sam imao odličan odnos, a nadam se da će biti još i bolji - rekao je Kranjčar.

Niko je s QPR-om izborio ulazak u Premierligu.

- Imam još toga dokazati, sebi i navijačima. Premierliga je fizički zahtjevnije natjecanje nego prije, ali se veselim. Ne sumnjam da će ovaj klub biti u prvoj ligi još dugo vremena.

Trener Harry Redknapp odlično poznaje Nikine mogućnosti budući da ga je, osim u QPR-u, vodio u Portsmouthu i Tottenhamu.

- Mislim da će Niko ove sezone biti još bolji jer će igrati s kvalitetnim igračima. On je veliki talent i sretan sam što smo dogovorili ovaj posao.

>> Kranjčar se odrekao trećine plaće i potpisao za QPR

Komentara 5

DU
Deleted user
14:42 02.09.2014.

Ako se do sada nije dokazao ( a nije) ni neće . Bio je veliki talent i potencijal ali bez trke danas ne ide , dok je bio kod nas još se nekako mogao i šlepati ali čim je otišao preko granice u svim klubovima u kojima je igrao više je vremena proveo na klupi jer je uvijek nespreman , spor i trkački limitiran . Moderan nogomet ne trpi takve igrače koji su tehničari ali se ispušu nakon nekoliko sprinteva i onda drugi trče umjesto njih . Sjećam se kad su se kod nas radile usporedbe tko je bolji Kranjčar(Hajduk) ili Modrić(Dinamo) pa su se mnogi smijali jer kao ne mogu oni u istu rečenicu jer je Niko puno bolji a sad nakon toliko godina kad se pogledaju njihove karijere , klubovi u kojima su igarli i koliko su igrali i kako su igrali zbilja ne mogu u istu rečenicu jer je Luka svemir za Niku .

Avatar SMECHAR
SMECHAR
11:55 02.09.2014.

On je svoje dao. Nikada nije bio nešto specijalno mada se to od njega očekivalo. Na kraju ce i karijeru završiti kao sasvim prosječan igrač.

Avatar comandante
comandante
10:23 02.09.2014.

nas ponajbolji i svakako najpametniji igrac!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije