Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JELAVIĆ OZLIJEĐEN

Kramarićev novi klub svladao Aston Villu, City kiksao kod Evertona

Leicester City
Reuters (Ilustracija)
10.01.2015.
u 18:28

Do minimalne domaće pobjede došao je Leicester City, novi klub Andreja Kramarića, koji nije konkurirao jer je na čekanju zbog radne dozvole. Leicester je s 1:0 svladao Aston Villu.

Chelsea je 21. kolu Premierlige svladao Newcastle s 2:0. Pogotke za vodeću momčad engleskog prvenstva postigli su Oscar (43.) i Diego Costa (59.).

Pobjeda Chelsea mogla je biti uvjerljivija jer nije plavima nije sviran čisti jedanaesterac. Statistiku utakmice pogledajte ovdje.

Everton i Manchester City su odigrali 1:1, a oba su pogotka na utakmici pala u razmaku od samo četiri minute (Fernandinho 74., Naismith 78.). Građani su tako propustili priliku da nastave s pritiskom na Chelsea. Statistiku utakmice pogledajte ovdje.

Do minimalne domaće pobjede došao je Leicester City, novi klub Andreja Kramarića, koji nije konkurirao jer je na čekanju zbog radne dozvole. Leicester je s 1:0 svladao Aston Villu. Tek četvrto slavlje u sezoni donio je Konchesky u prvoj minuti sučeve nadoknade prvog poluvremena.

Istim rezultatom slavio je i West Bromwich, koji je svladao Hull City golom Berahina u 78. minuti. Kod gostiju Nikica Jelavić igrao je samo prve 33 minute nakon čega je morao šepajući izaći iz igre zbog ozljede.

Nogometaši Burnleyja na svojem su terenu dobili QPR 2:1, a za tri boda su se pobrinuli Arfield u 12. i Ings u 37. minuti, dok je za Rangerse izjednačio Austin u 33. minuti iz 11-erca. Niko Kranjčar nije konkurirao za goste.

Opširnije o utakmicama pročitajte na portalu Goal.com

>> Real svladao Espanyol i prekinuo niz od tri uzastopna poraza

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije