Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIČA SE, PRIČA

Kramarić za 3,5 milijuna eura odlazi u Bundesligu?

Andrej Kramaric
Goran Kovacic/pixsell
19.08.2014.
u 22:00

Matjaž Kek među napadačima još ima Ivana Krstanovića, Adisa Jahovića, ali i mladog Mislava Oršića koji je nedavno došao iz talijanske Spezije.

Sjajna forma i devet pogodaka u pet utakmica gurnuli su Andreja Kramarića u fokus zanimanja brojnih europskih klubova. Na adresu kluba s Kantride gotovo svakodnevno stižu ponude. Zainteresiran je Celtic, ali najizglednije je da će Kramarić karijeru nastaviti u Bundesligi.

Zainteresirani su i Eintracht iz Frankfurta i Wolfsburg, a ovih dana na pregovore u Hrvatsku stižu izaslanici još nekih njemačkih klubova. U menadžerskim kuloarima špekulira se da bi iznos transfera mogao biti oko 3,5 milijuna eura.

Nema sumnje da će momčad Rijeke Kramarićevim odlaskom biti oslabljena, no Matjaž Kek među napadačima još ima Ivana Krstanovića, Adisa Jahovića, ali i mladog Mislava Oršića koji je nedavno došao iz talijanske Spezije.

>> Nije ga više mogao ignorirati, Kovač poziva Kramarića u reprezentaciju!

Komentara 8

Avatar mlijeko
mlijeko
23:10 19.08.2014.

Pato nije nikakva lova za Kramarića.On vrijedi najmanje duplo više. Pa Jedvaj je u Romu otišao za 5 milijuna, Vida u Dinamo Kijev za 5 milijuna, Vrsaljko u Veronu za 4 milijuna, a Kramarić je neusporedivo bolji igrač. I kada se taj iznos transvera podjeli na pola Rijeci , pola Dinamu ..slabo. onda bi bilo najbolje da se Kramarić vrati u Dinamo...

BS
bravo_sammir
03:31 20.08.2014.

Naprijed hajduk, rijeka, dinamo i split, prodjite u skupinu. Bodrim sve nase klubove, a posebno dinamo, to bi sve ljubitelji nogometa trebali i oni u skupinama (kos sto su bbb, totcida, armada i sotale) ako ista vrijede i ako su normalni

MI
mirsaanjac
05:40 20.08.2014.

Kramaric vrijedi najmanje dvostruko vise

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije