Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Borussia (D) slavila u Bremenu

Kramarić sjajno počeo nastavak sezone: Zabio za potvrdu Hoffenheimove gostujuće pobjede

Andrej Kramarić
Foto: NordPhoto/PIXSELL
1/4
21.01.2017.
u 17:00

Kramariću je to četvrti ovosezonski pogodak.

Andrej Kramarić odlično je počeo nastavak sezone u Bundesligi. Njegov Hoffenheim u susretu 17. kola gostovao je kod Augsburga, a hrvatski napadač u 64. minuti bio je strijelac za konačan rezultat - 2:0.

Kramariću, koji je u igru ušao u 46. minuti umjesto Ochsa, ovo je četvrti ovosezonski pogodak. Prije njega u strijelce se upisao Wagner (u 47. minuti). 

 

Schalke četiri kola nije znao za pobjedu, a onda je do tri boda stigao protiv Ingolstadta (1:0) i to Burgstallerovim pogotkom u sudačkoj nadoknadi.

Wolfsburg je identičnim rezultatom nadjačao HSV, a strijelac jedinog pogotka bio je Mario Gomez u 83. minuti. Njemačkom repezentatvicu to je peti pogodak za Vukove ove sezone.

U susretu Darmstadta i Borussije Mönchengladbach mreže su mirovale (0:0) dok je druga Borussija, ona iz Dortmunda, slavila kod Werdera sa 2:1. Schurrle (5') i Piszczek (71') bili su strijelci za pobjednički sastav dok je za domaćina pogodio Bartels (59').  

Kasnije igraju Leipzig i Eintracht. 

Bayern je jučer u prvoj utakmici 17. kola preokretom kao gost svladao Freiburg sa 2:1.

>>Bayern golovima Lewandowskog okrenuo protiv Freiburga

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Komentara 1

BU
Bubalamala
09:26 22.01.2017.

"sjajno" lopta ga je udarila u nogu i odbila se u gol !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije