Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Briljira u Bundesligi

Kramarić rušenjem Bayerna oduševio Nijemce: Trebali smo ih razbiti s tri gola razlike

Kramarić
Foto: Reuters
1/5
05.04.2017.
u 09:28

Živimo svoj san i nadam se da ćemo dočekati kraj sezone ovako visoko, kaže Kramarić

Hoffenheim je prvom povijesnom pobjedom nad Bayernom (1:0) priredio veliko iznenađenje u 27. kolu Bundeslige. Doduše, taj poraz nije prouzročio vodećem Bayernu nikakve poteškoće, ali je zato momčad 29-godišnjeg trenera Juliana Nagelsmanna, čija je taktika oduševila njemačke medije, stigla na treće mjesto koje izravno vodi u Ligu prvaka.

Junak je bio Andrej Kramarić, autor sjajnog pogotka u 21. minuti.

– Bayernov vratar Ulreich bio je na lopti koja je išla brzinom od 93 km/h, ali nije mogao spriječiti gol. Kramarić je stigao prošlog ljeta za 10 milijuna eura iz engleskog prvaka Leicestera, a sada je usmjerio Hoffenheim prema eliti – hvali Sport Bild hrvatskog napadača i dodaje podatak kako je ovo Kramariću bio 11. ovosezonski gol i sedmi u zadnjih pet utakmica.

Pohvalio ga je i trener Nagelsmann.

– Kramarićev je gol bio vrlo važan za nas. Lopta je malo mijenjala smjer i ne može se kriviti Ulreicha.

Krama je bio ponosan nakon velikog trijumfa.

– Sretan sam i ponosan na sebe, na momčad, na cijeli klub. Trenutačno živimo svoj san i nadam se da ćemo dočekati kraj sezone ovako visoko. Još nije gotovo, imamo još puno igrati, ali dat ćemo sve od sebe – izjavio je za 24sata pa nakon toga otišao na dopinšku kontrolu.

Za svoj sjajni pogodak kaže kako je to bio trenutak inspiracije.

– Lopta mi je došla i samo sam raspalio po njoj. Naravno da sam sretan zbog gola, ali mislim da smo trebali dobiti i s većom razlikom, dva ili tri gola – zaključio je raspoloženi hrvatski reprezentativac.

>>Kramarić fenomenalnim golom srušio veliki Bayern, Niko Kovač opet izgubio!

Komentara 3

CR
crodijaspora
15:58 05.04.2017.

Bravo za Kramarića igra odlično i najzaslužniji je za ovako dobre rezultate kluba.Ako ovako nastavi vidim ga u velikom klubu a nije isključeno da to bude baš Bayern.

DU
Deleted user
12:43 05.04.2017.

Koliko je dato Bayernu ispod stola,da Hofenhajm pobjedi i ostane terci na tabeli,vrlo jadno zvuci ta izjava od Hofenajma,jer Bayern je 15 bodova ispred Hofenhajma,ali Dortmund je samo bod iza Hofenhajma,tesko ce ce on ostati na trecem mjestu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije