Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lovren na tribinama

Manchester Utd. poveo nakon Kramarićeve pogreške, Kranjčar strijelac kod Stokea

Andrej Kramarić
Foto: PA/Pixsell
31.01.2015.
u 18:15

Nikica Jelavić igrao je cijeli susret za Hull koji je doživio težak domaći poraz u ogledu s Newcastelom (3:0).

Hrvatski igrači 23. kolo engleskog prvenstva neće pamtiti po dobrom. Čak niti Niko Kranjčar koji je bio strijelac, jer njegov QPR potpoljen je kod Stokea (3:1).

Hrvatski veznjak u 36. minuti uspio je tek smanjiti vodstvo domaćina (2:1). Kranjčaru je to bio drugi gol ove sezone, a igrao je do 68. minute.

Leicester nije uspio na Old Traffordu ponoviti uspjeh iz prvog dijela sezone kad je slavio 5:3. Ovog puta Manchester United bio je uvjerljiv (3:1), a poveo je zahvaljujući pogrešci Andreja Kramarića u 27. minuti. Hrvatski reprezentativac izgubio je loptu u okršaju s Blindom 30-ak metara od gola. Nizozemac je potom proigrao sunarodnjaka Van Persiea za vodstvo Crvenih vragova.

Pet minuta kasnije, Falcao je povećao prednost Manua, a loše proluvrijeme gostiju autogolom je zaključio Morgan u 44. minuti. Wasilewski je u 80. minuti uspio tek ublažiti poraz Leicestera.

Kramarić je igrao do 62. minute.

Liverpool je bio bolji od West Hama (2:0), a Dejan Lovren svjedočio je toj pobjedi s tribina, u društvu Marija Balotellija.

Nikica Jelavić igrao je cijeli susret za Hull koji je doživio težak domaći poraz u ogledu s Newcastelom (3:0).

Ostali rezultati 23. kola: Crystal Palace - Everton 0:1, Sunderland - Burnley 2:0, WBA - Tottenham 0:3.

Poredak: Chelsea (-1) 52 boda, Manchester City (-1) 47, Manchester Utd. 43, Southampton (-1) 42, Tottenham 40, Arsenal (-1) 39...

>>Navijači Oliću pjevali 'I need a hero', a Risse mu pokvario povratnički debi

Komentara 4

Avatar feudalac
feudalac
17:05 31.01.2015.

..kada će Kramarić zabiti gol...teško, jako teško? Nije isto kad te prodaje Mamić ili te prodaje Balaban.

Avatar mlijeko
mlijeko
17:08 31.01.2015.

Kramarić će igrati još 3 -4 utakmice a kako neće dati gol završiti će na klupi.....

Avatar comandante
comandante
07:23 01.02.2015.

Kranjčar u ovih par tekmi što je igrao dao više golova od Luke u dvije godine, ah, da nije Lukin posao dati gol, njemu su to zabranili

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije